Şimdi Ara

Boksör ve Kavgadan Anlayanlar içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Usta senin amaç ne bizde bunları en iyi şekilde biliyoruz ama karşısındakini öldürebilecek önerilerde bulunmussun..!
    Göğüs kafesinin altın yani boşluk dedikleri kısma var gücüyle tek yumruk yeterli olacaktır etkisizleştirmek için..
  • qwertydevil. kullanıcısına yanıt
    Dediğin bölge etkin bölge ama yazımı dikkatli okusaydın boksör olmayan birisinin karaciğere atacağı yumruk etkili olmaz demiştim, bu senin dediğin bölge içinde geçerli. Mantıklı düşünmeni tavsiye ediyorum öldürebilecek önerilerde bulunmuş diyorsun arkadaş bir ton yumruk atamayacağına göre ben burada sıkıntı görmüyorum.Burna atılan yumrukta çok en fazla burnu kırılabilir, dizlere vurmanın bir sakıncası yok geçici olarak aşırı derece acı verir. Daha fazlasını istemiyorsa vurur kilitini özür mü diletir artık ne yaparsa. Gidip kavga et demiyorum mümkünse hiç etmesin ama kavga da hele ki ciddiyse merhamet olmaz en azından karşı tarafın senden daha az merhametli olduğunu düşün adam kaliteli dayak mı yesin, üstüne üstlük karizmayıda çizdirsin. Bu arada kendimi övmeyi sevmem benden yakışıklı olabilirsin benden zeki olabilirsin her yönün benden iyi olabilir ama dövüş sanatları konusunda kendime eleştiri yaptırmam. Boks, Kick Boks, Quantum Jiu Jitsu, Shaolin Kung Fu, Krav Maga gibi sanatları yaptım baskın olarakta ve şuanda profesyonel olarak Muay Thai'den devam ediyorum. Ve son olarakta MMA Akdeniz Bölge Şampiyonluğum var bu yıl senden bir tik önde olduğumu düşünüyorum bu yüzden. Çocukluktan beri bu işin içindeyim bir yaşam tarzı, hayat felsefesidir martial arts. Egoist de değilim kibirlenen birisi de değilim bu arada yine de teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Jai White

Kardeşim bütün dövüş sanatlarını denedim 5 yıldır da profesyonel olarak muay thai yapıyorum. Sokak kavgalarında %93'lük bir kısım kavgayı bilmiyor ne guard almayı bilir ne de kapanmayı senin yapabileceğin tek şeyi söyliyeyim ben sana. Karşılıklı konuşmaya başladığınız zaman her zaman tetikte ol yarım metre geride ol çok dibine sokma mümkünse ve ilk olarak sen vurma ama dediğim gibi tetikte ol normal bir insan %90 olasılıkla sağ veya sol kroşe atmakla başlar ki kroşenin anlamını bilmez anlayacağın sol kulak tarafından veya sağ kulak tarafından bir yumruk gelmesi muhtemel direk vuruş kesinlikle atmaz bir çok tecrübem var ve bir allahın kulu da direk, aparkat falan çıkartmadı çıkartmaz da zaten dediğim gibi sağ veya sol kroşeyi engelleyerek (bileğinde nabız atan kısmı kulağının üstüne koyarsan sağ içinde geçerli sol içinde geçerli o kroşeyi engellemiş olursun uygula yani tam olarak bileğini kulağının üstüne getir hem kulağını hemde yüzünü korumanı sağlıyacaktır) bu ilk vuruşu engelledikten sonra çok seri bir biçimde tüm gücünü toplayarak burnunun üstüne bir yumruk indirebilirsin burun hassastır avantajı burnu kanar ve en önemlisi de burna vurulan sert bir yumruktan sonra gözleri aşırı derece sulanır kendini toplayamaz tabi bu dediklerim 1-2 saniye içinde gerçekleşecek burnuna vurduktan sonra 2. vuruşun kulağına olsun, veya ilk olarak kulak kısmına sonrasında burnuna vurabilirsin ama burnu es geçme gözlerini sulandıracaktır en az bi 6-7 saniye kendine gelemez yani sonrasında karaciğer falan diyenleri dinleme orlara boksör olmayan birisi sağlam yumruk atamaz atsan da çok etkili olmaz atmış olursun sadece ben sana kilit noktaları söylüyorum neyse daha sonra düz kapaklarına ayağının burnuyla çok sert bir şekilde vurursun ama sağlam ve sert vurman lazım ki sanmıyorum dayanacağını orta derecede vursan bile çok etkili olacaktır beklemez yani normal bir kişiden böyle hamleler. Ayaklarına da vurduktan sonra büyük bi ihtimal gözlerinin sulanmasıyla burnunun kanamasıyla ve ayaklarına aldığı darbelerle çökmek zorunda kalacaktır ya. Gerisi insafiyetine kalmış ya yumruklarla devam edersin yada hazır yere düşmeye eğilimliyken yere düşürür kilit vurursun diyim yani sana. Bu arada yapabileceksen yakın mesafedeyken yumruğu engelledikten sonra eğer dirsekle suratına vurabilirsen kavgayı tek hamleyle alman muhtemel :))
    Anlamıyorum yani forumda birkaç egoist var gidiyolar salona aikido vs vs. bir hareket öğreniyolar gelip burda senin uygulamanı istiyolar deseler de uygulayamazsın zaten ben kolaylıkla yapabileceğin tekniğe dayalı anlatmaya çalıştım gerçi anlatılmaz yani karşı tarafın ne yapacağını bilemezsin ama genelde böyle olur yani. Kroşe şeklinde başlar bide bunların ekstrasında KAFA atarak da başlayabilir. O yüzden diyorum ya pek yakın durma saniyesinde konuşuyoken bile indirebilir kafayı arandaki mesafeyi iyi tut kafa kolay kolay yemezsin geri çekilirsin mecburi kroşeyle başlayacak olay başa döner hadi eyvallah.

18 yaşındasın 13 yasından berı 5yıldır profesyonel olarak muay thaı ypıyorsun :( profesyonelden kastın nedir cok merak ettım ? seni kim profesyonel olarak nitelendiriyor?

• aslayalansoyleme kullanıcısına yanıt
    Babadan oğula geçen bir değerden bahsediyoruz doğduğumdan, çocukluğumdan beri içinde olduğum bir değerden bahsediyoruz sen 13 yaşında 7. sınıfta ilginç ilginç şeyler yaparken ben bu işte profesyonelliğe adım attım git ASLAN VEZİR ismini araştır soruştur beni sonra gel yanıma. Senin burda küçük düşürme çaban beni iplemez kendini tatmin edecek başka birilerini bul ;)
  • quote:

Babadan oğula geçen bir değerden bahsediyoruz doğduğumdan, çocukluğumdan beri içinde olduğum bir değerden bahsediyoruz sen 13 yaşında 7. sınıfta ilginç ilginç şeyler yaparken ben bu işte profesyonelliğe adım attım git ASLAN VEZİR ismini araştır soruştur beni sonra gel yanıma. Senin burda küçük düşürme çaban beni iplemez kendini tatmin edecek başka birilerini bul ;)

neyini araştırıcam kekoya bak lisans cıkarınca profesyonel sporcumu oluyorsun? ben onu bızım bakkalın beyın ozurlu cıragınada cıkarıyorum gelmıs bıde burda mıllete sunuyap bunu yap dıyor
  • ayrıca mılletın adını kullnma burda:) neysen o ol yoksa burd herkes gökhan saki badr hari velet seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

ayrıca mılletın adını kullnma burda:) neysen o ol yoksa burd herkes gökhan saki badr hari velet seni

Ulan bi git şurdan allahın veledi ağzımızı bozmayalım dedik 15 yaşındaki veletin söylediği laflara bak kim milletin adını kullanıyor gerizekalı mısın sen sizin bakkalın özürlüsü çıkartıyomuş lisansın git de adam şerefini takın gel. Milletin adını kullanma burada diyor bide nerenden sallıyon olum ne içip geliyon sen buraya türkiye'yi taylandda 1. olarak temsil eden adamın ismi ASLAN VEZİR. Ben aslan vezirim mi dedim sana suç sende değil o beynine giden nöronlarda bence. Benim adım mehmet uysal muhattap olduğum tiplere bak yahu sen kendini mi kanıtlamaya çalışıyon fantezi mi arıyosun kimin dayağını yedin nereden kuyruk acın var hayırdır. Git başkalarına sar hadi dahada cevap yazmam.

• quote:

quote:

ayrıca mılletın adını kullnma burda:) neysen o ol yoksa burd herkes gökhan saki badr hari velet seni

Ulan bi git şurdan allahın veledi ağzımızı bozmayalım dedik 15 yaşındaki veletin söylediği laflara bak kim milletin adını kullanıyor gerizekalı mısın sen sizin bakkalın özürlüsü çıkartıyomuş lisansın git de adam şerefini takın gel. Milletin adını kullanma burada diyor bide nerenden sallıyon olum ne içip geliyon sen buraya türkiye'yi taylandda 1. olarak temsil eden adamın ismi ASLAN VEZİR. Ben aslan vezirim mi dedim sana suç sende değil o beynine giden nöronlarda bence. Benim adım mehmet uysal muhattap olduğum tiplere bak yahu sen kendini mi kanıtlamaya çalışıyon fantezi mi arıyosun kimin dayağını yedin nereden kuyruk acın var hayırdır. Git başkalarına sar hadi dahada cevap yazmam.

bosversene adam akıllı okuyan bırı once aslan vezır ısımlı sahıs oldugunu ıma ettıgını analr cok merak edıyorum bırak 5seneyı profesyonel olarak muay thaı yapıyormussun y ben nıe senı tanımıyorum allahın kekosu

• quote:

quote:

quote:

bosversene adam akıllı okuyan bırı once aslan vezır ısımlı sahıs oldugunu ıma ettıgını analr cok merak edıyorum bırak 5seneyı profesyonel olarak muay thaı yapıyormussun y ben nıe senı tanımıyorum allahın kekosu

TAMAM KANKA HAKLISIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lizzie Wizzie

En temizi iz bırakmamak için karaciğere sağlam bir yumruk,zaten karşındaki pe k anlamıyorsa bu işlerden karaciğeri açıkta bırakır,karaciğere vurduktan sonra en az 1 dakika kendine gelemez.

kaç kez vurdun lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ED52E84F -- 26 Aralık 2014; 10:59:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediga1864

quote:

Orijinalden alıntı: Lizzie Wizzie

En temizi iz bırakmamak için karaciğere sağlam bir yumruk,zaten karşındaki pe k anlamıyorsa bu işlerden karaciğeri açıkta bırakır,karaciğere vurduktan sonra en az 1 dakika kendine gelemez.

kaç kez vurdun lan

Attığımdan değil la çok yedim ordan biliyom :D

• okumayın beyler liseli tırsak cocuk
  • Hayatımda 2 defa bireysel 5-6 defa da grup halinde kavga etmiş biri olarak
    Önemli olan yumruklarını doğru zamanda doğru yerde atman.
    Bunu yaparkende rakibinin hareketlerine bak.
    Her zaman boşluğa vurmaya ve bacaklarla adamı yıprat.
    Ayrıca dizini kullanarak rakibinin çenesine vurursan patates olur.
    Ama şunu unutma!
    Kavga ederim bir Türk ve onu sadece etkisiz hale getir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.