Şimdi Ara

Boku no Hero Academia (2016) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
9.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seride eksik olan bir şey var. Tam olarak ne bilmiyorum ama böyle uzun soluklu shounen serileri çoğumuz izlemişizdir. Onların verdiği o hissi veremiyor bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Bu seride eksik olan bir şey var. Tam olarak ne bilmiyorum ama böyle uzun soluklu shounen serileri çoğumuz izlemişizdir. Onların verdiği o hissi veremiyor bir türlü.
    Bence sadece bu seri ile ilgili değil. Eski shounenler ile yeni shounenler arasında bir fark var. Yenilerde genelde 1-2 manga sayısına 1 bölüm yapıyorlar. Sakız gibi uzatmıyorlar. Filler bölüm olmuyor ve olaylar daha çabuk gelişiyor. Neredeyse her 5 bölümde 1 aksiyon oluyor. Eski shounenlerde diyalog ağırlıklı çok bölüm oluyordu. Karakterler daha fazla işleniyordu. Onların etkisi olabilir. Birde yaşında etkisi var. Belli bir yaşa gelince shounen izlemenin zevki azalıyor.
  • Ana karakterler çocuksu ve çizimlerde bu hissi artırıyor bu yüzden bence.Bu aralar One Piece izliyorum onda mesela ana karakterlere çok ısındım (Sanji hariç), Luffy ve Zoro izlettiriyor kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit ile büdüt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Şubat 2020; 4:1:52 >
  • 4. Sezon çıktı umarım Kirishimanın hikayesini mangadaki gibi güzel işlerler :,)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirishima mangada kanlar içinde kalıyordu. Anime de sansürlemişler. Bunun dışında güzel adapte etmişler. OST de iyiydi.
  • Beton yetmez

Boku no Hero Academia (2016)
  • 2.sezon 6.bölümden bildiriyorum

Plot armır tanrıları iltimas geçilen midoriya bir kez daha ana karakterliğinin gereğini yapmıştır

Momo'nun yerinde 200 iq mineta olsaydı dahiyane açılımlarıyla ters çevrilen bantları yaratım yeteneğinden istifade ederek replika ettiği sahte ürünlerle değiştirirdi

Midoriya momo tarafından kurtarıldığı için teşekkür etmeli

Momo istifa et

(Boyun bölgesi kuralı sonradan aklıma geldi.Çaktırmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Şubat 2020; 4:38:7 >
  • Biten arc hakkında

Mangayla birebir yapmışlar. Mirio vs Overhaul u anime de slayt yapmışlar, mangada 3 panel vardı ve 10-15 dakika geçtiğini söylüyordu. Bütçe meselesi sanırım. Bütçeleri yetseydi slayt gösterisi yerine animasyon görürdük. Deku vs Overhaul u çok beğendim. Zaten dövüşü Yutaka Nakamura'nın yaptığını öğrenince iyi bir şey göreceğimizi tahmin ediyordum. Tek eleştirim ost kullanımı daha iyi olabilirdi.
  • Animedeki güncel arc aşırı sıkıcı gidiyor. Sırf izlemek için izliyorum. Diğer shounen serilerinde olupta bunda olmayan şeyler var. Ne bunlar diye sorsanız tam cevap veremem ama onların tadını veremiyor bir türlü. En büyük sebeplerden biri karakterleri olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Animedeki güncel arc aşırı sıkıcı gidiyor. Sırf izlemek için izliyorum. Diğer shounen serilerinde olupta bunda olmayan şeyler var. Ne bunlar diye sorsanız tam cevap veremem ama onların tadını veremiyor bir türlü. En büyük sebeplerden biri karakterleri olabilir tabi.
    Sanırım hepimiz 20 bölüm daha Naruto gelmesini tercih ederiz 20 bölüm daha academia gelmesinden fark net bir şekilde bu.
  • Bu anime aşırı overrated bir anime bence zaten. Neden bu kadar seviliyor ve abartılıyor hala anlamış değilim.
  • Overrated demenin overratedlığa evrildiği seri
  • Midoriya sürekli loopa giriyor.Panik ataklar ayyukaya çıkıyor sonra reyis güzelce payladıktan sonra başka başka triplere giriyor.Sonra gene aynısı.Ve işin kötü yanı loop haltını yerken çok hissettiriyor,sıklığını azaltsınlar.Dövüşlerin özel yanı yok.Kekkai sensen,mob pyscho nerede boku no hero academia nerede

Boşluklar doldurmak doğru kullanıldığında tutar(overlord ehem) ama sen ilginç değilsin ki kuzum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Nisan 2020; 9:37:59 >
  • Karakterlerin presentationlarında kaynağına inersek üsluplarında sıkıntı var.Karga reyis hakkında vay be ne kadar havalıymış demem gerekiyor ama duraksıyorum.Sanki yodayı alıp karikatürize etmişler.Quirkleşme karakterlere sirayet etmiş

Quirkler başka hangi seride var sizce ? 4 sezon yapılacak kadar popülerliğe erişmedi.Komediye dram karıştırmak yerine tam tersini yapmasıyla biliniyor.Darker than black.Quirklerin presentationu çok daha güçlü.Eğer midoriya ana karakter olsaydı şimdi yemem lazım sinyalleri verirdi.Şimdi yemem lazım hissiyatı yemenin önüne geçiyorsa sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Nisan 2020; 9:37:23 >
  • 4. Sezonun finali çok iyiydi. Endeavor serideki en sevdiğim karakterlerden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Karakterlerin presentationlarında kaynağına inersek üsluplarında sıkıntı var.Karga reyis hakkında vay be ne kadar havalıymış demem gerekiyor ama duraksıyorum.Sanki yodayı alıp karikatürize etmişler.Quirkleşme karakterlere sirayet etmiş

Quirkler başka hangi seride var sizce ? 4 sezon yapılacak kadar popülerliğe erişmedi.Komediye dram karıştırmak yerine tam tersini yapmasıyla biliniyor.Darker than black.Quirklerin presentationu çok daha güçlü.Eğer midoriya ana karakter olsaydı şimdi yemem lazım sinyalleri verirdi.Şimdi yemem lazım hissiyatı yemenin önüne geçiyorsa sıkıntı
    X Men 92 (Fox)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

X Men 92 (Fox)

Alıntıları Göster
    Bu konuda kimse narutonun eline su dökemez
  • Son bölüm bayağı iyiydi. Endeavorun hakkını verdiler sonunda.

Dekunun bölüm sonu yaşadığı şey neydi tam olarak? Spoiler vermeden anlatabilecek var mı mümkünse
  • Son bölümdeki vsyi çevirip çevirip izliyorum harbi çok iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.