Valla ben çok sağlam arkadaşlıklar kurdum 5-6 kişiydik hep beraber kastık partydeyken benim silah hasar görüyo rpr yapmıyorum arkadaşa soruyorum yanında fasla varsa versene diyorum raptorunu bana veriyodu felen hiçte böle şeyler başıma gelmedi.
benimde böyle güvenebilcegim arkadaslarım olmuştu inş. yeni serverdada öyle olcaz dimi AnotherDie
Hersaman kardeşim.
not: kutudan cıkıcak olan gigamı istedin zaman alabilirsin.
+7chitinlere ihtiyacın oldugunda bana uğra şanslıysam,basabilirsem +7md mide alabilirsin
Bus parası buldunda basıyon Hadi oradan
kardesim basbar baagırmıyo muyuz bagırıoruz demi ya wermeyin hele bşi de +7 raptor soora da üzülmemişmiş
Herkezi kendimiz gibi sanıyoruz ama öle değil.Böyle adamlar gerçek hayattada hırsızlık yapma potansiyeline sahip adamlardır yapmıyorsalar da bunun ne deni kanunların olmasıdır.Ama oyunda en fazla mağdur tarafından iki küfür yiyeceğini bildiği için hiç utanmadan sıkılmadan yaparlar.
krdes ben 5kere hecklendimgüvenme kimseye
bende çok iyi arkadaşlıklar kurmuşum mesela forumdaki istanbulstyl ile çok takıldık veya hardeath ile
ama emin olmadan kimseye item vermemelisin
herkes içindegil L0RD_Death war oyundan kankam sayilir... ne istediysem verdi ayni şey onun içide geçerli ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme