yaw ıyı ıste sılah ne yapak ılk defa gordum daha once gormustum ama rebırth ılk
güzelmişte benim hiç ok adar param olmadı :D
quote:
Orjinalden alıntı: dallama123
ben +8 elexir alırım o daha iyi
yawas al 700m e elixsir +8 mi war +6 sını alabilirsen yat kalk dua et
İNT BONUS İİ HOŞ AMA GLACİER DAMAGE AZ DEGİLMİ MAGELERDE ÖNEMLİ OLAN STAFIN ATTAGINDAN COK DAMAGESİ ÖNEMLİ DİE BİLİYORUM AMA
bu staff bu kadar para etmez.ben sizin serverınızda nasıl bilmem ama xgenon da +7 elixir 700m den civarlarında +7 elixir alırım daha ii.
ewt ama o silah neyden çıkıyor sölermisinz
bedava ise evet
quote:
Orjinalden alıntı: NeverYouEscape
asıl sana post kasma
Bu Lafı DErken Bİle Post Kasıorsun ..
quote:
Orjinalden alıntı: DreqLex
Silah değil o Staff
oda güzel
beylerlunaparkı bende gördüm ama ne işe yarıo bilmiom izah ederseniz sevinimm
Bi Frost itemi mi?
beş para etmiyo bende bastım ii +6 yla takas ettim 48 saat pazarda kaldı elixir +7 le aynı fiyata koydum alan olmadı
+1 leri bi aralar 20-30m du
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
+1 leri bi aralar 20-30m du
iimiş hehe
quote:
Orjinalden alıntı: _retrayt_
bende öle ahış şahım birşey değil beramusda oynuyorsanız bunlara şaşırmamanız lazım pazarda sürüsüyle var bifrost itemleri
katılıorum ayrıca forum ezik dolmuş galiba +9 wood al +8 elixir al 1.si +9 wood paper için 2.si +8 elixir bunun 3-4 katı 3.sü bu staffın 1 özellii war glacier damage +int werio +bunu takan ve ıce bonuslu olan 70 lwl intci mage toplu olarak kesemiecei adam yok
bu stafflar aslında tek kullanım için değil shio tear gibi damage weren yüzüklerle kullanıldığında ölüm makinasına dönüşür tek başına pek etkili olmaz
benim ondan cook arkadaki tormentors dan adam dikatimi cekti :) güzel alet
Çarkı felek hakkında bilgi vere bilicek olan warmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme