quote:Orijinalden alıntı: _Perseus_ Şu an içinMuslera > Volkan/Kameni > FabriMariano > isla > gökhanSkrtel = Pepe > MaiconTosic>Serdar=Neus (netoyu daha görmedik)Caner > adriano > İsmail > hak >Linnes (asamaoh ı daha görmedik )Fernando = Atiba > Josef > Ozan Ndiaye > Oguzhan > Topal (ekiciyi görmedik)Quaresma > Aatıf > Dirar > Rodrigues (feghouliyi daha görmedik) Giuliano > Talisca = Belhanda Valbuena > Babel > Sinan Gomis > Cenk > Soldado guiliano > q7 linneste hak ve ismailden kötü bi posta çıldırdım helal et.
quote:Orijinalden alıntı: Ingoshi - Güncelliyorum: Muslera > Kameni = Fabri Isla = Mariano > Gökhan Skrtel = Pepe = Maicon Tosic > Neus = Serdar Caner > İsmail = Linnes Fernando > Atiba > Ozan Ndiaye > Oğuzhan > Topal Quaresma > Rodrigues = Dirar Talisca = Giuliano > Belhanda Valbuena > Babel > Sinan Gomis > Cenk > RVP vardar > fener ve östersunds > galatasaray
quote:Orijinalden alıntı: yenerbalcı quote:Orijinalden alıntı: Ingoshi - Güncelliyorum: Muslera > Kameni = Fabri Isla = Mariano > Gökhan Skrtel = Pepe = Maicon Tosic > Neus = Serdar Caner > İsmail = Linnes Fernando > Atiba > Ozan Ndiaye > Oğuzhan > Topal Quaresma > Rodrigues = Dirar Talisca = Giuliano > Belhanda Valbuena > Babel > Sinan Gomis > Cenk > RVP vardar > fener ve östersunds > galatasaray Ya daha bildirime tıklayıp adını gördüğüm anda dedim bu boş adam yine ne saçmalamıştır diye, yine yanıltmadın. Tebrik ederim.