Şimdi Ara

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Sokak Köpekleri hakkındaki şok açıklamları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

15 milyonluk İstanbul dururken, zaten yakın tarihte büyük deprem atlatan Bolu'da kalan, halihazırda hepsi güçlendirilmiş sayılı eski bina mı sorun oldu?

Uzanamadığı ciğere mundar diyen bir insansın.

Tanju başkan gibi memleketini sahiplenen, geleceği gören insanları hak etmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 24 Temmuz 2024; 0:19:23 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Haykırdım. Kardeşim sen deprem uzmanı olmuşsun. Hayırlı olsun. Mujajajajaja

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

yani kopekler toplanmaya baslandi bile boluya da sira gelecek toplamazsaniz kayyum gelecek daha siddetli haykir muhehehehehe

x (formerly twitter)
    MASA 6 HABER (@politizasyon) on X
    https://x.com/politizasyon/status/1815726851597152535

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2024; 7:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt

Yani istanbul o kadar riskli degil oranın riskini kalabalık sehir oldugu icin abartıyorlar.. Orası da riskli ancak riski yaklasık Antalya kadar.. Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde yer alan Bolu'da, 7 üzeri bir deprem olursa, orada bina diye bir sey kalmaz.. Orada belki de 2 katlı binadan yüksek bina bile olmaması gerekiyor ben oradan yatırımlık daire almak icin cok arastırdım 30 senelik cürük bina dolu.. 7 bir deprem olsun mahvolursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2024; 7:59:17 >
  • D.tü yiyen toplamayan belediyelere kayyum atar.Hadi bakalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.