sakaryadan günübirlik kartalkayaya gitmeyi düşünüyoruz boluya kadar arabayla gidip yol durumu hakkında bilgimiz olmadıgı için ordan otobüsle geçmeyi düşünüyoruz kartalkaya otobüsleri nerden kalkıyor ? 1günde ortalama ne kadar gider ? suanlık aklıma gelen sorular bunlar bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: m4libu
sakaryadan günübirlik kartalkayaya gitmeyi düşünüyoruz boluya kadar arabayla gidip yol durumu hakkında bilgimiz olmadıgı için ordan otobüsle geçmeyi düşünüyoruz kartalkaya otobüsleri nerden kalkıyor ? 1günde ortalama ne kadar gider ? suanlık aklıma gelen sorular bunlar bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim :)
Bolu'nun her yerinden minibüs ve taksi yazıhaneleri var. Arabayla gideceğiniz için rahatsınız şehir merkezinde herhangi birine sorun gösterirler. (Hava iyiyse ve kendi aracınızla çıkmaya karar verirseniz zincir zorunluluğunu unutmayın)
Bu sezonki fiyatları bilmediğim için yanlış bir bilgi vermeyeyim. Ben masraf kalemlerinizi sıralayayım arkadaşlar paylaşır biliyorlarsa:
Ulaşım Yoksa kıyafet kirası Board ya da kayak kirası (Günübirlik için bunu dağdan değil Bolu'dan ya da yoldan alırsanız %30 falan kâr elde edersiniz) Ski pass ücreti (Ne kadar kayılacağına bağlı olarak sınırsız v.s.) Yemek İçecekler Çay, kahve, su v.s.
m4libu
kullanıcısına yanıt
hocam tavsiyem kartepedir. hem sakaryadan 15 dakika hemide yeterli. tabi ki siz bilirsiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: BaybarsHan61
hocam tavsiyem kartepedir. hem sakaryadan 15 dakika hemide yeterli. tabi ki siz bilirsiniz :)
mgm de kartepede kar yok gösteriyor :D 2 haftadır kar yok sanırım :D
quote:
Orijinalden alıntı: m4libu
quote:
Orijinalden alıntı: BaybarsHan61
mgm de kartepede kar yok gösteriyor :D 2 haftadır kar yok sanırım :D
hocam aradım kartepeden arkadaşı dediğiniz gibi kar yokmuş. lakin manzarası güzeldir. gerçi bi sakaryalıya sapanca manzarası öneriyorum :) ben bile sıkıldım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme