Şimdi Ara

Bölüm düzenlemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
22.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Hepsiburada
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu açmak isteyince,konu olmamasına rağmen”bu konuyu açtınız”diyerek konunun açılması engelleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Network-que-dıvarese mağazalarında geçerli 2000 tl lik hediye kartı"kullanmayacağım için 1500 tl ye satıyorum.İZMİR

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 9 Mayıs 2020; 12:21:37 >
  • Yasaklı satış listesi güncellenebilir, etiketler bulunmasına karşın bazı satışlarımız yasaklı listesinde olduğu gerekçesi ile siliniyor. Bazı kişilerin benzer konularının ise silinmediğini görüyorum. Bu konu hakkında bir güncelleme yapılması gerekiyor
  • GittiGidiyor da 3.300 TL alışveriş yapacagim indirim kuponu olan var mı m

• Dolandırıcılar, en üstte sabitlenmeli. Sayfada arama yaparak hangi nickli kullanıcının dolandırıcı olduğu görülmeli. Örneğin; sessizsakinbiri bir kaç kişiyi dolandırmış
  • Boyner'den 529,95 TL İade Çekim var, son kullanım süresi yok, 470 TL'ye vereceğim, İstanbul Anadolu yakasında bir Boyner'de verebilirim kontrol ettirdikten sonra.

• ilanım üste çıkmıyor lutfen yardımcı olun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesajın silinmesi bölümü eklenebilir

• sol taraftaki firmalar bölümünde trendyol gözükmüyor ? neden acaba? bir hafta önce sorun yoktu. filtre yapamıyorum

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    satış yasak. trendyol çeki.

• MetaLisT_ kullanıcısına yanıt

neden? bir sebebi var mı ?

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    bkz kurallar:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143580552

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLisT_ -- 25 Nisan 2021; 23:0:59 >
  • trendyolun yasaklanma mantığı nedir? gg n11 v.s neden yasaklı degilde td yasaklı sadece?

• ben de merak ettim. marka sahibi mi başvurdu? çeki değiş-tokuş yapanlar konusunda adli bir durum mu oldu?

• indirip kuponu veya hesap kullanımı satanlar arasında dolandırıcılar oluyor, onların hızlıca ifşa edilebilmesi ve listelerinin yapılması için bir yol var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefasefasefa -- 28 Şubat 2022; 11:27:23 >
  • Sebepsiz yere, hiçbir haklı gerekçesi olmadan konum yayından kaldırıldı. Hemde yaklaşık 1 aydır ilanda duran konum. Bir sorun varsa neden 1 aydır müdahale edilmedi? Satışlarımdan herhangi olumsuz yorum dahi yokken bir açıklama bekliyorum. Ayrıca yeni açtığım konuda ilanlarda gözükmüyor ve bir daha açmaya çalışınca da 24 saat içerisinde açılmış konunuz var diyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.