Şimdi Ara

bölüm konusunda kararsızlar var mı hala? ea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlısı olsun hocam bakalım ben de bi karar vericem yakın zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka ben en son yeditepe ekonomi profuna mail attım kanada çift diploma programıyla ilgili bakalım cevap bekliyorum şartları güzelse burs falan veriyorlarsa yeditepe ekonomi yazıcam daha hala liste oluşturamadım ben de böyle ızdırabı sikicem artık
  • yemin ederim okurken kendimi gördüm matematiği ben de seviyorum o yüzden odtü iktisat mı yazsam diyorum yazılıma da ilgim var xhtml bile öğrenmiştim ama boun ve özü gelmediği için Yeditepe ybs düşünüyordum annem babam da hukuk istiyor lisemin başından beri ama beni pek çekmiyor ezber çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmy butlers -- 8 Ağustos 2020; 16:50:48 >
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de hala kafamda 4-5 bölüm var zaman da azalıyor. İstediğim sıralamayı yapsam tek tercih yapar keyfime bakardım :(

• serokut S kullanıcısına yanıt
    Ben de yeditepeyi ciddi ciddi düşünürken cevremdekilderin Yeditepe de bu bolumu okuyacagina git bounda turizm oku baskılarından dolayı fikrim değisiyor sürekli. Valla en son tombala çekip siralicam bunları hangisi gelirse gelsin ne büyük cileymis ya

• jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde aile hukuk istiyor Yeditepe ybs'ye vebali gibi bakıyorlar, haklılar da aslinda bölümü ilk defa duyuyorlar okulda Boğaziçi olsa neyse Yeditepe. Hukuk okuması güzeldir de meslek olarak uzak geliyor bana bilemiyorum

Siralaman kaçtı hocam

• Her geçen gün üni ve bölüm secenekleri artıyor bende :D bu işin sonunu çok merak ediyorum

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    4737 hocam

• jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    Sizin iş de zor hocam İstanbul hukuk falan gelir o puana ailede onu istiyordur yüksek ihtimal. Umarım doğru tercihi veririz

• Sayın abiler hâlâ bu msjları bakan varsa bana yardımcı olacak varsa yazarsa sevinirim. Ben eşit ağırlık öğrencisiyim meslek seçme konusunda çok kararsızım. Hukuk seçsem ezber yapamam diye düşünüyorum sürekli, matematiklede aram çok iyi değil. Bana önü açık ve bana göre bir meslek önerebilirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.