Bu sene lise 2 ye geçtim ve sene sonu bölüm seçmem lazım .İngilizcem iyi ve severek çalıştığım hatta çalışırken saatin farkına varmadığım bi ders , ezberim de iyidir . Sayısalda geçen sene berbat bi dönem geçirdim ama sebebi hiç hiç çalışmamamdı . Çalışınca yapabiliyorum ama . ve nedense matematikbiyoloji kimyayı da çok seviyorum ve çizimim de iyidir yani mimarlığa da ilgim var . Ancak dil bölümünde nasıl iş imkanları olur ve ünide nereye gitsem sağlam bi eğitim alırım hiç bilmiyorum gerçi mimarlıkta da çok bilgim yok . Ayrıca en iyisi olmak için dil bölümünde elimden gelenin en iyisini yaparım bundan eminim. Ama çok çalışıp işsiz kalmaktan çok korkuyorum , ha bi de dil bölümüne gidenleri ezikliyorlarmış bu ve bunun gibi durumları hiç takmam . Yardımcı olursanız sevinirim , öğretmenlerimiz de iyi bu arada. teşekkürler şimdiden
Hiç kimse yok küfür etsem banlamayacaklar o derece . konu saçma galiba , sonuçta pişman olmaktan iyidir yaşayarak öğrenmek .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme