Şimdi Ara

Bölüm Sonu Canavarı Editör Alımı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
8
Favori
19.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aylık maaş ne kadar 1600 üstü mü altı mı ? Kaldı ki bu işi ücretsiz yapan gençler varsa nasihatım harcadığınız zamana yazık en fazla promo oyun gelir belki , birileri bu isten para kazanıyorsa sizde kovalayın o parayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Yerel bir kanalda muhabirlik yapıyordum, haber yazma tecrübem var. İnternet haberciliği yapan bir siteyede baya haber yazdım, gönüllü muhabirlik yaptım. Şimdi ise Radikal Blog'da deneme yazıları ve gündeme ilişkin konuları yazıyorum. Yazma konusunda kendimi henüz çok yeterli görmesemde, en azından yazabildiğimi düşünüyorum. Asgari yeterlilikte işler çıkartabiliyorum. Haber sitelerinde yayınlanabilecek düzeyde haber yazabiliyorum.

Ama maalesef oyunlarla aram hiç iyi olamadı, çünkü hiç iyi bir bilgisayarım olmadı. Bu mesajı bile küçücük bir netbook'tan giriyorum. Oyunlara karşı kabiliyetim olduğunun farkındayım ama ne yazıkki oynayacak imkanım yok (geline oyna demişler, yerim dar demiş.). Ama eğerki, BSC Bana güzel bir sistem verecek olursa. 7-24 İnceleme yaparım. Benim için hiç sıkıntı olmaz, keyifle yaparım ve keyifle yapılan işler daima başarılı olur. Para marada istemem.

Bence bir göz önünde bulundurun bu dediklerimi. İlginizi çekerse, yazılarımı ve haberlerimi size gönderirim bakmanız için.

Hocam bayağı güzel ifade etmişsin kendini yarın gel başla diyesim geldi

Teşekkür ederim

• Alınanlar kimler, tanıtsınlar kendilerini.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.