Şimdi Ara

Bölüm Sonu Canavarı'nda Genel Yayın Yönetmeni Değişikliği (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: PSAC

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Ersin abi dönünce ne olacak

Ersin abla...

Konu dışı arşivine eklenecek replik.

• tüm editörleriniz ayri ayri basarili..ama efsane far cry 3 incelemesinden sonra gokhan yilmaz cok iyi isler yapabilecegini kanitladi..nacizane, sahsimdan tam destek..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nerede eski BSC ekip iyice dağıldı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi görünce sevindim ,ersin gitti ya yeter ama ben talha gelir diye düşünmüştüm bu göreve ,yaptığı işten bu kadar zevk alan birini görmedim eninde sonunda erdinç gibi iyi yerlere gelecektir kendisi

• neden soutpark incelemesi uzun sürdüğü anlaşıldı o zaman hadi göster gücünü gökhan abi hayırlı olsun
  • Açık söyleyim Ersin'i sevmiyordum. Gökhan ve Talha abiden biri olsunda hangisi olursa olsun. Amaan sağlıklı olsunda diyesim geldi :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 12 Mart 2014; 15:13:54 >
  • hazır ersin sefere çıkmışkeeen...,,,
    anadolunun bağrından kopup, kardeşlerinin arasından biir bir sıyrılan şehzade gökhan
    padişahlığını ilan etmiştir

fırsat bu fırsattır deyip...,
    zaten aslında bu taht, ersinden daha çok, gökhanın hakkıydı diye ortaya lafı salar,, arkama bile bakmadan kaçarımmm
    bu arada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 5 Mart 2014; 10:04:23 >

• Hayırlı olsun, diyelim
  • Şahsen Talha kardeşimi tercih ederdim bu görev için her şeyi geçtim adamın pozitif enerjisi yeter...
  • Hadi hayırlı olsun da ersin geldiği zaman yine değişim olacakmı
  • Onceden editor felan kimdi tanimam fakat bsc'de duyurular felan genelde cok gec geliyordu bunu farkettim..
    Ornegin Alman bir kaynakta okudugum haber 2-3 gun sora bsc'de oluyordu. Yada merlininkazani gibi kaynaklarin ardindan geliyordu haberler.
    Bu yuzden daha guncel haberlerin yapilmasinda fayda var. Sirf bu yuzden baska kaynaklara bakiyordum.
  • bu göreve gelerek ölüme bir adım daha yaklaştın gökhan diyerek muhteşem yuzyılca yaklaşayım konuya

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

Hayırlı olsun da kendi anonsunu yapmak nasıl birşeydir Bu arada Ersin noldu ? Anlamadım o kısmı...

ersin askerde

Dostum askerde olduğunu ben de biliyorum... Fakat BSC'nin genel yayın yönetmeni bildiğim kadarıyla oydu... Hali hazırda 4-4.5 ay sonra geri gelecek... O yokken bana pek yakışıklı bir iş gibi gözükmedi ... Hayırlısı olsun ne diyelim... Gökhan'ı da severiz ayrıca... Eminim başarılı olacaktır...

Aynen. Benim merak ettiğim Ersin'in durumu ne olacak.

Bu arada hayırlı olsun Gökhan Bey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyChaos -- 5 Mart 2014; 15:20:55 >

• Hayırlı Olsun.
  • hayırlı olsun yakısır
  • Gökhan reyize yakışırrr

• Talha Reyiz dururken ayıp oluyor ama :P

Hayırlı Olsun :)
  • Adam askerde yazıktı yat kalk sürün yapıyor siz adamı arkasından vurdunuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.