Şimdi Ara

BÖLÜM TERCİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son buraya yazmak istedim, çünkü ben iyi değilim. ne olmak istiyorum emin değilim. endüstri mühendisliği yazdım ama hiç bilmeden bu bölümde 3 sene okuyup tekrar sınava hazırlandım ve bu sene tıp okudum. şu an acaba diyorum çok korkuyorum, acaba uzay mühendisliği mi okumam daha iyi olacak? küçükken en çok matematiği severdim ama hiçbir zaman bir meslek arayışında olmadım hiç meslekler ne yapar öğrenmedim. galiba bölüm seçmek bilginin, deneyimin yanında biraz da şans meselesi ve insanlar okuduğu bölüme ya bölümünü gerçekten seviyor ya da cesareti olmadığı için ayak uydurmaya çalışıyor. ben hep derslerini seven biri olduğum için şu an ders çalışırken isteksiz olmamı, iş hayatını anlayamıyorum. kendimi ilerde hayal etmeye başladığımda bir korku kaplıyor içimi. belki de benzer deneyimleri paylaşanlar vardır ve bana mesaj atmak ister. eğer tıptan devam edersem 5 sene daha okuyacağım; ilerde mutlu olacak mıyım, doktor olmayı sevecek miyim hiç bilmiyorum. sadece içimde bir yerlerde doktorların çok değerli ve diğer mesleklerle karşılaştırılamaz bir iş yaptıklarını biliyorum. uzay mühendisliğinde yaptığım işi bu denli anlamlı, değerli görebilecek miyim? uzay mühendisliği daha yakın bir seçenek ve daha kısa zamanda mezun olabilirim. matematiği her zaman çok sevdim, eminim her yeni bir konu daha da ufkumu açacak. eğer bu yazıyı okuduysanız dışardan bakan bir göz olarak bana fikirlerinizi yazar mısınız?

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.