Şimdi Ara

Bölümden Bi Kıza Yazdım ( SS'Lİ ) EDİT GELDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
73
Favori
44.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim Eleman; merhaba melisa,ya da selamun aleykum mü demeliydim ehe :) (burada şair ben sıçtım melisa temizler misin demek istiyor?
    Güzel Bayağn; ?merhaba (Bayağn kim lan bu ezik diyor içinden?)
    Bizim Eleman; biliyosunki aynı sınıftayız, buna ragmen hic muhabbetimiz olmadı, bu duruma bi son vermek gerek diye dusundum :D (şair diyor ki Hello am 48 year man from somalia. Srry for my bed england. I selled my wife for internet connection for play "counter strirk" and i want to become the goodest player like you I play with 400 ping on brazil server and I am Global elite 2. pls no copy pasterino my story.)
    Güzel Bayağn; hmm anladım ( Bayağn hahahahahahhahahahhahhahahahahah hunharca hahahaha lıyo burada)
    Bizim Eleman; çok anlayışlısın (Beni engelle diye yalvarmış)
    Bizim Eleman; hooop nereye gittin :D kesin inekliyon dimi bütlere şimdiden :D (Burası son nokta olmuş)

Ailene arkadaşlarına çevrendekilere forumdaki yönetici ve user arkadaşlarıma şimdiden Allah sabırlar versin diyorum.

Bugünde utandık.

• rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum seninle yüzyüze görüşmek istiyorum. Bana pm atarmısın yoksa ben mi atayım? Ehe :)

• Tavsiyem...Yazma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

Utandım yemin ediyorum ben olsam twitterı kapatırdım.

Sen kendinden utan ezik herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 15 Ocak 2016; 9:52:48 >
  • ben açıkcası utanmadım bilerek yapılmış gibime geldi komik olmuş
  • Bence sen hiç bir bayana yazma

Bu konuşma tarzınla düz duvara tırmanırsın nasılsa , boşada yazıcam birine diyede zamanını kaybetme diğerleride engelliyecek nasılsa

Allah yardımcın olsun
  • Bunun bir şaka olduğunu söyle ve bizi rahatlat hocam

• Kalkan + Blok.

Kendini Sıfırla. İnekliyon denir miiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A92252A90 -- 15 Ocak 2016; 10:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Masuka

Dostum seninle yüzyüze görüşmek istiyorum. Bana pm atarmısın yoksa ben mi atayım? Ehe :)

'Merhaba, yada selamun aleykum mu demeliydim' diye giriş yapman lazımdı olmamış ehe
  • Boşver kanka sen daha iyilerine layıksın

• aga bu nedir çocuk musunuz nesimiz ya

• Şu konuya her denk geldiğimde çıldırıyorum.

• 2 gündür utanıyom başkalarının adına yeter. Bari konu açın nasıl yaklaşmalıyım diye rehber olsunlar. Yiyonuz bir haltlar sonra atıyonuz ssleri biz utanıyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderstruck7 -- 15 Ocak 2016; 11:03:43 >
  • ''Merhaba,yoksa selamun aleyküm mü demeliydim . Ehe ''

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız engel atıp bıraktıysa gene şükret.
  • Konuya her girdiğimde kahkaha atıyorum ehe.

• Helal kardes sayende baya güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

Bizim Eleman; merhaba melisa,ya da selamun aleykum mü demeliydim ehe :) (burada şair ben sıçtım melisa temizler misin demek istiyor?
    Güzel Bayağn; ?merhaba (Bayağn kim lan bu ezik diyor içinden?)
    Bizim Eleman; biliyosunki aynı sınıftayız, buna ragmen hic muhabbetimiz olmadı, bu duruma bi son vermek gerek diye dusundum :D (şair diyor ki Hello am 48 year man from somalia. Srry for my bed england. I selled my wife for internet connection for play "counter strirk" and i want to become the goodest player like you I play with 400 ping on brazil server and I am Global elite 2. pls no copy pasterino my story.)
    Güzel Bayağn; hmm anladım ( Bayağn hahahahahahhahahahhahhahahahahah hunharca hahahaha lıyo burada)
    Bizim Eleman; çok anlayışlısın (Beni engelle diye yalvarmış)
    Bizim Eleman; hooop nereye gittin :D kesin inekliyon dimi bütlere şimdiden :D (Burası son nokta olmuş)

Ailene arkadaşlarına çevrendekilere forumdaki yönetici ve user arkadaşlarıma şimdiden Allah sabırlar versin diyorum.

Bugünde utandık.

/>

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.