Şimdi Ara

Bölümü canlandırmak istiyorsak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hileli oyundan ne zevk alınır ki.Hilesiz bi oyun yok mu koca pokemon piyasasın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Hileli oyundan ne zevk alınır ki.Hilesiz bi oyun yok mu koca pokemon piyasasın da

sen çok şey istiyorsun öle bi oyun olamaz zaten ....

bir kere " HİLE ! " dediğimiz şey ne demek ? senin hile den anladığın şey ne ?

a.) Herkez emek verirken sn macroya bırakıp kız arkadaşınla dolaşırken bilgisayarının kendi başına exp kasması mı ?

b.) 1 saniye içinde herşeyi elde etmek mi ?

-----

eğer a diyorsan a yı hiç bir mmorpg % browser vb. oyun engelliyemez ..

b yi diyorsan bunu başarabilen adam ya edittir ya da prof.

GELELİM ANA KONUMUZA KAÇ GÜN GEÇTİ ARTIK BİR KARAR VERELİM
    DELUGE Mİ ? VORTEX Mİ ?

CYRUS demeyin , forumca browser game tercihi yapıyoruz ...

• Senelerdir aynı sistem yukarıda ki 1-2 arkadaş gibi beni de baydı iyice.İlla seç diyorsanız deluge.
  • Benim bi kaç tavsiyem olacak.
    Forumda 10 larca vortex trade konusu var bi tane açsak bütün tradeler orda toplansa daha iyi olur bence.
    Oyun olarak bakacaksak vortex - deluge falan bi süre sonra sıkıyor yeni bir oyun bulmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Haziran 2011; 11:32:43 >
  • Deluge hiç zevkli değil adam gibi trainer bile yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_9797

Deluge hiç zevkli değil adam gibi trainer bile yok :S

trainerı kafana takma ... hep birlikte başlarsak full trainer yaparız ...

hepiniz haklısınız .. şuan ne vortex ne de deluge zevkli fakat hep beraber başlarsak o zmn görün zevki ...

yeni oyun diyorsunuz allah aşkına varmı vortex ve delugeden başka oynancak browser oyun ????

*** YARIN SABAH 14:00 - 15:00 gibi KARAR verilecek ... ya DELUGE ya VORTEX ***
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCraft

quote:

hepiniz haklısınız .. şuan ne vortex ne de deluge zevkli fakat hep beraber başlarsak o zmn görün zevki ...

yeni oyun diyorsunuz allah aşkına varmı vortex ve delugeden başka oynancak browser oyun ????

Emredersiniz!

Cyrus'ta hile yok, bunu da göz önünde bulundurun. Emeğinizin karşılığını aldığınız tek oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

quote:

Emredersiniz!

Cyrus'ta hile yok, bunu da göz önünde bulundurun. Emeğinizin karşılığını aldığınız tek oyun.

estahfurullah emretmiyorum , rica ediyorum ... hepimiz için bişeyler yapmaya çalışıyorum .. birlikte DH olarak aynı oyunu oynayalım diye ... belirli gün ve saat belirtilmezse , kimsenin bişey yapacağı yok .. bunun için gün verdim ... cyrus da hile yok konusuna gelince ... hile varsa vardır .. yoksa yok değildir ... zaten sn hileyi bilmediğin (bulamadığın) için hilenin olmadığına inanıyorsun .. ama emin ol hile vardır ... seninle münakaşa olsun diye yazmadım bu yazıyı .. cyrus oynamamız çok zor browser olarak bu 2 oyundan birini oynamak istersen bizi bilgilendir ...

• Cyrusa geçilirse ben gelemem.. Browser oynarım sadece indirmem cyrus falan.
  • Ben Forum kuralım diyorum. Bu bölüm için o kadar çaba gösteriyoruz bir ALLAH'ın kulu gelipte (Yönetici) şu konuya bakmadı. Ayıptır yahu
  • Hilenin olduğunu kanıtla haklı ol. Şuan haksızsın hile filan yok diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Hilenin olduğunu kanıtla haklı ol. Şuan haksızsın hile filan yok diyorum ben.

tamam haksızım sen devam et cyrus oynamaya
  • cryus derseniz bende gelmem çünkü indirmekle uğraşmam onu
  • Daha öncede söyledim. Şimdi de açıkça söylüyorum;
    Oyun indirmeyle falan uğraşamam. 19 yaşında adamım. Biri görse oyunu oynarken alay konusu olurum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Köse

Daha öncede söyledim. Şimdi de açıkça söylüyorum;
    Oyun indirmeyle falan uğraşamam. 19 yaşında adamım. Biri görse oyunu oynarken alay konusu olurum açıkçası.

Konuda 57 mesaj oldu (Benimkiyle Birlikte) Hâlâ bir karar veremedik..

• bn diyorum vortex , yasin diyor deluge , blackburn diyor cyrus , sen diosun bi karar veremedik .. tabi karar veremiyoruz herkez farklı bişey söylüyor :)) bn vortex diyorum ama delugede de oynayabilirim ...

zafer_9797 kardeşim sen hangisinde oynamak istiosun ?
  • quote:

bn diyorum vortex , yasin diyor deluge , blackburn diyor cyrus , sen diosun bi karar veremedik .. tabi karar veremiyoruz herkez farklı bişey söylüyor :)) bn vortex diyorum ama delugede de oynayabilirim ...

zafer_9797 kardeşim sen hangisinde oynamak istiosun ?

Herkes farklı birşey söylüyorsa anket açılması en mantıklı bence.
  • İyi de konu baştan saçma bence.Bu konuda çoğunluk Deluge derse herkes Deluge mu oynayacak ? İstemeyenler,Vortex ya da Cyrus oynamak isteyenler zorla Deluge mu oynayacaklar.Tabii ki hayır.Sonuç olarak yine bölünme olacak.Boşuna tartışıyorsunuz.
  • arkadaşlar bence bu 3 oyuna da başlamayalım yeni bir oyun bulalım ve onu oynayalım
    bu benim kendi düşüncemdir ama sizin düşüncelerinizede saygı duayrım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

İyi de konu baştan saçma bence.Bu konuda çoğunluk Deluge derse herkes Deluge mu oynayacak ? İstemeyenler,Vortex ya da Cyrus oynamak isteyenler zorla Deluge mu oynayacaklar.Tabii ki hayır.Sonuç olarak yine bölünme olacak.Boşuna tartışıyorsunuz.

ee oynamazlarsa düşünürsünüz niye bölüm öldü diye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.