Şimdi Ara

Bölümümü DonanımHaber belirliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ytü gemi makine müh

• YTÜ gemi ve makine mühendisliği bu bölümde denizde çalışılabiliyor mu? bir de makine mühendisliği gibi okumak zor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruun5541 -- 20 Temmuz 2024; 19:17:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haruun5541 H kullanıcısına yanıt
    Bölüm zaten denizde çalışmak için üretilmiş ama karada çalışmak istersen de bir makine mühendisinden çok farklı muamele görmüyorsunuz

• Hocam ytü istatistik çok ilgi çekici gibi duruyordu ama excell mühendisliği oldugunu dusunuyorum sizce yanliyormuyum?

• Up

• Hocam bence sen çok itü istiyordun. Yani bana bölümden çok üniversiteyi istiyormuşsun gibi geliyor. Eğer öyleyse itü yaz gitsin. İlk sene köpek gibi yatay geçişe çalışırsın. Evet mantıklı seçim itü çevre olmayabilir belki ama senin de isteğin veya zevkin itü'ye bağlıysa başka yere gidince daha fazla moralin bozulabilir.

• İÜC Eem
    Bilkent Ctis
    Amkara Tıp
    Boun ybs

Bu bölümlerden baska birsey yazan varsa geleceğine ihanet etmis olur

• Maaş ve iş bulma ihtimali açısından en mantıklısı ytü gemi ama tersanede çalışmayı ve o hayatı seveceğine inanıyorsan.

Bir de bölümler arası bağlantı yok :D çok arada gibisiniz. Neye yakın olduğunuzu bulursanız ona göre tercih listeniz mantıklı bir hal alabilir.

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt

hocam hem ytü gibi bir okulda okuyacaksın hem de istatistik'ten bilgisayar olsun yapay zeka olsun yönelebiliyorsun diye biliyorum. iş imkanı olarak da hiç de göz ardı edilemeyecek derecede iyi diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyagiizzz -- 27 Temmuz 2024; 13:35:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.