Şimdi Ara

BOMBA Opel’in yeni 1.6 dizeli duyuruldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
5
Favori
40.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bentley nin ceo suyum, buda sana cevabım evlat.

BOMBA Opel’in yeni 1.6 dizeli duyuruldu
  • 1.3 motorla aynı fiyata satarlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

Bentley nin ceo suyum, buda sana cevabım evlat.

BOMBA Opel’in yeni 1.6 dizeli duyuruldu

Lan cai; North Korea da mi sendin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunuzu görmeyip bende konu açmıştım. 1.6 piyasası için güzel bir haber
  • başlığı okuyunca fiat'ın motorudur dedim değilmiş, güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: prorocker

çok geç kalınmış bir hamle olmasına rağmen opel in yaşadığı maddi sıkıntıları aşmasına çok yardımcı olacaktır bu durum. corsa sedan gibi bir b sınıfı sedan modelde çıkarttığında opel satışlarını arttıracaktır. koreliler gibi opel inde aktarma organlarında sıkıntılar var umarım bu motor o sorunlardan arındırılmış bir yürüyen aksam ile piyasaya çıkar. opel mükemmele yaklaşıyor yavaş yavaş :)

Gec kalinmis derken? Hali hazirda peynir ekmek gibi astra satiliyor. Simdi kaba bir tabirle belediye dagitmis gibi astra satacaktir. Yani gec kalinma degilde buna tenezzul etmeme diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

başlığı okuyunca fiat'ın motorudur dedim değilmiş, güzel

Mjet ten iyi dizel unite mi var? (130 dci meclis disi)

• E..eğin aklına karpuz kabuğu düşmüş.
  • asıl rekabet 1.6 dizel motor geldiğince başlayacak özellikle vw ile çok sıkı bir rekabet olacağını düşünüyorum. şu an insigniada 1.6 dizel motor olmamasına rağmen satış rakamları hiç fena değil. şahsen insignia 1.6 dizel motor birlikte satışa sunulduğunda passatın tahtını ele geçirebileceği veya başabaş bir performans sergileyeceği kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 16 Ocak 2013; 19:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

hyundaide de gorduk o bol kepçe hp leri ancak hızlanma değerlerine bakıldığında sonuç fıs,

adamlar 1,6 120 hp 3,6 litre ortalama tuketim satışa geçmiş.. bunlar 4,2 duyuruyor banane 132 hp den isterse 200 hp olsun bu memlekette öncelik artık tuketim kim ne derse desin boş...

Çok talihsiz bir yorum olmuş. Zafira dediğiniz araç yaklaşık 1.6 ton ağırlığında. Bahsetiğiniz 3.6 tüketimli araçlar ise normal c sınıfı araçlar. Opel bu motorun Astra'daki verilerini açıklasın o zaman konuşalım..
  • Bu motor corsa ya gelirse eyvah eyvah..e-5 te 520 lere 320 lere kafa tutarlar makas atarak.bibde cipletirlersee

• Güncel 130 hp'lik 2.0 CDTİ motora göre %10 yakıt tasarrufundan bahsediyorsa tüketim anlamında pek bir şey beklememek gerekir.Şahsen bu motorla opelin bir fark yaratacağını düşünmüyorum , fakat 14.7 sn hızlanması olan 1.3 bile bu kadar satılıyorsa bu motora sahip Opeller de ülkemizde peynir ekmek gibi gider.
  • Biz Tüketiciler için çok iyi bir haber, rekabet ne kadar artarsa bu bizim faydamıza olur. Astra satış rakamları açısından Türkiyede çok iyi bir yere sahip bir araç zaten. Ama 1.6 dizel motor eksikliği yüzünden bir çok müşterisini VW ve Forda kaptırıyordu. Bu motor eğer sorunsuzluk ve yakıt tüketiminde kendini kanıtlarsa Opele ilaç gibi gelecektir. Performans olarak diğer 1.6 dizel motorlardan ne çok iyi ne de çok kötü olacağını zannetmiyorum.
  • Ortaya cikmadan, kesin teknik veriler aciklanmadan motor uzerine konusmak yersiz olur ancak, insignia cosmo 1.6 cdti simdiden agzimin sularini akitmaya basladi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamadıysam 1.6 dizel 134 HP 320 NM tork ?

Otomatik vites zor gibi, başarabilirlerse şahane olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

başlığı okuyunca fiat'ın motorudur dedim değilmiş, güzel

Mjet ten iyi dizel unite mi var? (130 dci meclis disi)

multijeti zaten kendim kullanıyorum, daha iyisini bende aramam, 100km/5.0lt yakıyor çok şükür
    opelin kendi motorunu üretmesine sevindim, fiattan motor ve kasa alıyordu son zamanlarda
  • Haberde maksimum güç yanlış verilmiş, opel ve vauxhall'ın kendi açıklaması 134 değil 136 hp-320 nm.

Fakat aynı güçteki 2.0 motorlardan sadece %10 tasarruflu olduğu söylenmiş.

http://media.vauxhall.co.uk/media/gb/en/vauxhall/news.detail.html/content/Pages/news/gb/en/2013/vauxhall/01_16_new_diesel_engine.html

http://media.opel.com/media/intl/en/opel/news.detail.html/content/Pages/news/intl/en/2013/opel/01_16_new_opel_diesel.html

• 1.6 motor gelicekse ama ayni mantikli bir fiyat politikasi gutceklerse gelmesi pek bisey ifade etmiyor. 60istedigi arabaya busefer 70 ister bunlar. hey allahm ne gunlere kaldik c sinifi 70 80000 oldu yaa.

ama acikcasi ihtiyac vardi bu duruma. corsaya omotor gelirse cok skinti yollara cikilmaz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Güncel 130 hp'lik 2.0 CDTİ motora göre %10 yakıt tasarrufundan bahsediyorsa tüketim anlamında pek bir şey beklememek gerekir.Şahsen bu motorla opelin bir fark yaratacağını düşünmüyorum , fakat 14.7 sn hızlanması olan 1.3 bile bu kadar satılıyorsa bu motora sahip Opeller de ülkemizde peynir ekmek gibi gider.

Alternatif 2 litre dizellerden bahsetmiş 130 luk olanı sadece bir tanesi. Başka bir forumda 130 luk dizel 8 litre civarında tüketim sergiliyor yeni kasası ile beraber bu motor şehir içi ağırlıklı 7 litrelerde tüketim sergilerse çok iyi bir veri olur realde.
  • Türkiye pazarına uçuk bir fiyat ile gireceğini tahmin ediyorum , malesef distribütörler ülkemizdeki dizel hastalığını bildiği için pek adil bir fiyatlandırma yapmıyor vergilerde bir yere kadar..

Dizel hastalığı derken lütfen yanlış anlaşılmasın geçen ; yılda 3000-4000 km yapan arkadaş dizel alacağından bahsediyordu neymiş az yakarmış bu devirde benzinli arabaya binilmezmiş..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.