Şimdi Ara

Bomba patladı: GTA 5 ücretsiz oldu! Nasıl indirilir? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
6
Favori
22.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhotSht

Oyunu aldım indirdim ama açamıyorum arkadaşlar.
    R launchera girmem gerekiyor girişte email şifre yazıyorum ama şu araba trafik lambası yaya vs resim seçme kısmını geçemiyorum :) seçtiğim halde sürekli resimler yenileniyor en sonda seçilecek resim kalmayıp hata veriyor

Your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. For more details visit our help page
    Uygulamayı güncelledim yine olmadı
    modeme defalarca kapatıp açtım yine olmadı
  • Bomba patladı: GTA 5 ücretsiz oldu! Nasıl indirilir?

aga bee oyunu para verip alanlar agliyor gruplarda bende almistim zamaninda ne yapiyim aglayim mi
  • Social club doğrulama maili gelmiyoooorrrrrrrrr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 16mb internetle tam 17 saat sonunda indirdi ve updatelerini tamamladı.
    Büyüksün EpicGames!!

• Şeytanın Kırbacı kullanıcısına yanıt
    Online oynayacagim single ne yapayım yıllar önce oynadik zaten

• Oyundaki her görev arkadaşla yapılıyor mu? Yoksa sadece heistler mi? Birde epic games premium edition dağıttı, 1M parayı nereden alabilirim bankada gözükmüyor?
  • 95 Gb oyunu indirdik,2 Kb doğrulama mailini alamıyoruz saatlerdir avradlarını....
  • İndirme kaldığı yerden devam etmiyor mu 4gb inmişti epicten çıktım baştan başladı bilgisayarı epicten oturumu sonlandırmadan kapatın yoksa indirme gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 15 Mayıs 2020; 19:9:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. For more details visit our help page hatası veriyor maile doğrulama kodu da gelmeid ne yapmam gerekiyor?
  • Bende Şu An Delirdim Trafik Lambası Veriyor Seçince Please Try Again Diyor.Ama Bir Süre Sonra Geçtim Bu Sefer de öyle bir hesap yok dedi.Tam Bir Mal Olduğum için sebebini de öğrendim.Meğersem Hesap Açmamışım xD .Neyse Şimdi de Tekrar Captcha Hatası Alıyorum Rockstar trafik lambası verme yangın fıskiyesi ver captcha da xD
  • yüksek talep nedeniyle bölgendeki bant genişliği geçici olarak sınırlandırıldı yazıyor ve 500 kb ile indiriyor şaka gibi :D
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    evet içinde rtx 2070 olan kasayı parçalamak üzereyim
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Bende de aynisi yazıyordu 7-9 mb / sn ile indirdi de social club e posta onaylama mesaji gelmiyor giremiyoruz ki oyuna

• Sizin social club hesabınız var miydi yoksa dogrulama kodu geldi size herhalde bana gelmddi baska gelmeyenler de var
    Premium edition ayricaliklarini 1 hafta içinde falan alacakmissiniz

• TheJudgé kullanıcısına yanıt
    bende de öyle diyordu fakat 5 mb/sn hızla iniyordu internetinden emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahim.

bende de öyle diyordu fakat 5 mb/sn hızla iniyordu internetinden emin misin?
    epic gamesi kapa ac yaptm 4-5 mb saniye arası geziyo şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

Ryzen 3500u işlemci ve Rx540 2gb ekran kartı ile oynanabilir mi?
    en düşük ayarlarda oynayabilirsin
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Yoktu. Gece oyun indi, sabah hesabı açtım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.