Şimdi Ara

!!BOMBA!!SAMSUNG GALAXY NOTE 4 (910C TR)TURKCELL UYGULAMALARINDAN TAMAMEN KURTULMA!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
5.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: QQleta

Emeğinize Bilginize zamanınıza sağlık.
    İlk başta söylenenleri harfi harfine yaptım fakat sonuç benim için hüsrandı.Türkcell menüler aynen yerinde duruyordu.İkinci defa yaptım aynı şekilde sonuç Türkcell yok olmuş şu an yeni türkiye güncellemesini de yükledi.
    İtiraz eden arkadaş herhalde operatör çalışanı ondan karşı çıkmış yada eksik okumuş olabilir. İşin ilginç tarafı ben telefonumu Samsung Bayisinden aldım.Telefon açıp nedenini sorduğumda bana Türkcell in Samsungla anlaşma yaptığını tüm telefonlarda bu menülerin olduğunu söyledi bende henüz araştırma yapamadığımdan söylenenlere inandım. Amma sallamış değilmi ama bence günü kurtardı bunun yarınıda var.
    Tekrar teşekkürler.

Bi nevi satış politikası sanki eninde sonunda Kullanıcılar gerçekleri öğrenemiyecek?hele ki bizim gibi araştırmacı olanlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: ukba_1

bu romla gönderirsen de garanti dışı bırakırlar. odinle resmi rom yüklemek garanti dışı bırakmaz. ama bu tr resmi rom değil

Hayır resmi Türkiye ROM udur .

Kies len Samsung sunucularından çektim .

Önceki cevabımı dikkatli okusaydın Samsung Yetkili Servislerinde de Turkcell ROM yüklü telefon ve tabletlere garanti dahilinde operatörsüz ROM yüklenebilmektedir diye yazdım.

Ayrıca donanımhaber üyelerinde de bunu teyid eden tonlarca cevap var . Gerçi bunlara denk gelebilmek için benim gibi yıllarca donanımhaber e takılman ve iyi hatırlanman şart .

Rusya ROM u geçicidir . CSC deki Turkcell uygulamalarından kurtulmak için yüklendi .

Dikkat edersen benim paylaştığım ROM da orjinal ki OTA yani telefon üzerinden ayrıca güncelleme geliyor.

Cihaz RESMİ sürümde olmasa haklıydın güncelleme dahi alamazdı .

Benim indirdiğim dosya Kies ile update edilebilir dosya şimdilik Samsung sunucularından çıkmadığından fabrika çıkışlı ROM u sunmakta.

Burdaki işlemleri takip edenler güncelleme alabilmesi ve KNOX sıfır da olması ile Garanti bozulmadan Türkiye resmi ROM una dönüş yapıldığını anlaman gerekirdi.

Kardeş herşeyiyle RESMİ TR NOTE4 ROMU BIZZAT DENEDIM KONTROL ETTIM klavyene emeğine sağlık....ÇOK IYI BIR İŞ OLDU BENCE TR DE ILK....

• Onemi ne? 3 -5 tane turkcell uygulamasi devre disi birakmak yerine komple telefondan gidince ne degisiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

Onemi ne? 3 -5 tane turkcell uygulamasi devre disi birakmak yerine komple telefondan gidince ne degisiyor?

Kardeş Karar senin bişey diyemem nasıl kullanmak istiyorsan kullanabilirsin...

• N910C rusya romunu kurmustum onceden. Bu romu gorunce inidirip kurdum. Hic wipe yapmadan kurdum. Cihaz acilinca 126 mb lik gunceleme geldi onu da kurdum.sonra wipe islemleri yaptim ve cihaz n910CQ ya yani orjinal haline dondu.

Emegi gecen arkadaslara cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musluksuyyu -- 30 Kasım 2014; 13:47:34 >
  • QQleta Q kullanıcısına yanıt
    http://www.samsung.com/tr/support/warranty/

IQ basarmı bilmem ama bunu oku istersen.
  • peki bu romu kurduğumuzda premium uygulamalar geliyor mu? deezer premium, digiturk play gibi.

• BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satılan tüm Note 4'lerde bu Turkcell uygulamaları var mı yoksa sadece Turkcell bayilerinde satılanlarda mı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stay weird

peki bu romu kurduğumuzda premium uygulamalar geliyor mu? deezer premium, digiturk play gibi.

Kardeş orjinalinde ne varsa hepsi gelir bu yasal tr romu

• quote:

Orijinalden alıntı: musluksuyyu

N910C rusya romunu kurmustum onceden. Bu romu gorunce inidirip kurdum. Hic wipe yapmadan kurdum. Cihaz acilinca 126 mb lik gunceleme geldi onu da kurdum.sonra wipe islemleri yaptim ve cihaz n910CQ ya yani orjinal haline dondu.

Emegi gecen arkadaslara cok tesekkurler.

Güle güle kullan kardeş...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Türkiye'de satılan tüm Note 4'lerde bu Turkcell uygulamaları var mı yoksa sadece Turkcell bayilerinde satılanlarda mı var.

Kardeş tamamen bir muamma kimisinde var kimisinde yok ama bir gerçek var oda Samsun'un kendi orjinal tr romu o da konumuzda...

• Kesin çözüm tarafımca denenmiştir. Paylaşım yapan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: artinda

Kesin çözüm tarafımca denenmiştir. Paylaşım yapan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.

Güle güle kullan kardeş klavyene sağlık...emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...

• Root ve rom garanti dışı bırakmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sybra Azazil

Root ve rom garanti dışı bırakmaz

Root Knox sayacını arttırdığı için garanti dışı sayılır kardeş ama orjinal odinden kurulan tr romuna dönmek şartıyla garanti dışı bırakmaz...

• http://hugefiles.net/xrbkgg9myn7v
    bu link çalışmıyor. dosya yok. rica etsem çekmiş bir arkadaş bir yere upload edip link paylaşsa.
  • kkimber K kullanıcısına yanıt
    hocam yandex e attım ama ne zaman biter bilmiyorum bitince eklerim

saygılar
  • sormak istediğim birşey var bu işlemi yaptıktan sonra csc kodu trc olarak mı kalıyor yoksa tur mu oluyor?
  • Buradaki işlemleri deniyorum ancak. Odinde
    <ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
    <ID:0/005> File analysis..
    <ID:0/005> SetupConnection..
    <ID:0/005> Can't open the serial(COM) port.
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

hatasını alıyorum. Çözümleri denediysem de olmuyor. Çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Samsung kies'i bidaha kur. Kies içindeki driverlar sorunsuz çalışır.

Kolay Gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.