Şimdi Ara

Bomba Süresini gösteren Script kullanmak ban sebebi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhbaa arkadaşlar bi script buldum internette. Bomba kurulunca t'de de ct'de de bomba süresini gösteriyor sol üstte. 45-44-43 diye sayıyor. Rekabetçide çok işe yarayabilir defuse süresini kestiremediğinde vs. Sizce bu scripti kullanmak ban sebebi olabilir mi?

• evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 28 Eylül 2015; 18:08:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun dosyası degişiyorsun ban yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: satılıkkey3331111

oyun dosyası degişiyorsun ban yersin

iyi de hocam c4e isim vermede falan türlü türlü olaylarda oyun dosyası değiştirmek ban olmuyor macro kullanmak ban olmuyor da bu niye olsun ki
  • Valla ben Süreyi içimden sayıyorum :) saka bi yana 10 Sn müziği girene kadar cebellesirim müzik girdimi direk topuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanears

quote:

iyi de hocam c4e isim vermede falan türlü türlü olaylarda oyun dosyası değiştirmek ban olmuyor macro kullanmak ban olmuyor da bu niye olsun ki

c4 e isim koyarak karşı taraf üstünde bir anvantaj kurmuyorsunuz ama bu saniye olayını yaparsanız karşı tarafa karşı üstünlük sağlıyorsunuz çünkü o yazan vakte göre hesaplayıp girersiniz çözersiniz savelersiniz v.b makrolar ise zaten overwatchda açıkca belli oluyor ve ban yiyolar.
  • Urbanears U kullanıcısına yanıt
    Oyunun dosyalarına müdahele ile isim değiştirmek aynı şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEOjener

Valla ben Süreyi içimden sayıyorum :) saka bi yana 10 Sn müziği girene kadar cebellesirim müzik girdimi direk topuk

müzik kapalı bende ses kasmamı engelliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Oyunun dosyalarına müdahele ile isim değiştirmek aynı şey değil.

doğru diyosunuz teşekkür ederim. kullanmamak en iyisi
  • quote:

quote:

quote:

c4 e isim koyarak karşı taraf üstünde bir anvantaj kurmuyorsunuz ama bu saniye olayını yaparsanız karşı tarafa karşı üstünlük sağlıyorsunuz çünkü o yazan vakte göre hesaplayıp girersiniz çözersiniz savelersiniz v.b makrolar ise zaten overwatchda açıkca belli oluyor ve ban yiyolar.

aynısını ben de düşündüm şimdi. mantıklı. en iyisi kullanmamak. fakat makroda bi olay yok ki :D . ben bekleyerek sıksam aynı şey. makro daha az sektiriyo olabilir ama yine de daha fazla sürüyor. macrodan ow ban yemek gaben'ın klasik salaklığıdır. iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynısını ben de düşündüm şimdi. mantıklı. en iyisi kullanmamak. fakat makroda bi olay yok ki :D . ben bekleyerek sıksam aynı şey. makro daha az sektiriyo olabilir ama yine de daha fazla sürüyor. macrodan ow ban yemek gaben'ın klasik salaklığıdır. iyi forumlar.

ben spray makrosundan bahsediyorum barizce belli oluyor mousenin aşagı kayması ayrıca makroyu engelleyemezler çünkü gaming mouselerin bir özelligi bunu yapması için gaming mouseyi yasaklaması lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.