hocam otomatik ödeme kampanya açıklamalarında da var.. 3 adet vofadone gatura talimatım var 3 ünden de faiz almıyor en ufak kuruş dahi.. turkcell vofafone faturaları hariç diğer faturalardan yuzde 1.87 faiz diyor.
sadece 2 faturamdan alıyormuş 0.66 kuruş.. ayda 1.3tl yapar 12 ayda 15tl yapar... 100tl bonus aldım karşılığı.. bereket versin.. ayrıca kart üyelik ücreti de kesilmedi. 1.5 yıldır kullanıyorum. artı 35tl bonus kapatmıycam diye aldım daha ne olsun.:) axess otomatik ödeme kampanyasında hem 6 fatura istiyor hem turkcell vodafone ayırmadan yüzde 2.02 faiz işletiyor faturalara..
bonus her türlü karlı otomatik fatura ödemelerinde bunu gösteriyor.
tamam kapatalım derlerse
CriticalWave
kullanıcısına yanıt
hocam elime nakit para geçti derseniz hiçbir müşteri temsilcisi dayanamaz.. bankaları para çeker bilirsiniz.:))
axess te de aynı yöntemle 100 bana 100 hanıma 200tl chip pra aldım birkerette. garanti de de 35tl chip parayı hemen veridler kapatmayın diye.
bir deneyin derim en kötü kapatıyoruz onaylıyormusunuz derse no tuluna basın hat gitti olur kart kapanmaz.. bu kadar..)
sonerakgun
kullanıcısına yanıt
hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme