Şimdi Ara

BONUS Ekinoks'a özel online giyim harcamanıza 30 TL bonus! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
28.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    giyim 10 puan gelmedi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın garanti müşteri hizmetlerini arayıp bi güzel konuşma yapacam onlara Daha öncede başıma gelmişti, bu kotonun internet alışverişinde başka bankadan çekim yapıyor. qnb efinans bilgilendirme diye mail gelmiş. Bonusflaşta ve kendi sitesinde kotonu üye işyeri olarak gösteriyor. Nasıl iş anlamadım

• alperixx kullanıcısına yanıt
    Hocam Trendyol benimde 3 taksit yapmış görünüyor,bu taksiti otomatik mi yapıyor çünkü böyle bir taksit kampanyasına katıldığımı hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

Hocam Trendyol benimde 3 taksit yapmış görünüyor,bu taksiti otomatik mi yapıyor çünkü böyle bir taksit kampanyasına katıldığımı hatırlamıyorum
    4 taksit giyim kampanyasına katılmışsındır.. katılmamış olsan bölmez....
  • Dün instreet(Flo) dan alışveriş yaptım.Hem okul hemde ekinoks dan puanlar geldi.

• Benim hem garanti hem de teb bonus kartlarım Trendyol alışverişlerimi peşin almama rağmen 3 taksit yapmış, üstelik taksitlendirilemez bir üründü. Bununla ilgili bir kampanyaya da katılmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikfelsefesi -- 25 Eylül 2019; 11:57:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aduzcu09

giyim 10 puan gelmedi mi
    30 ekinoks. 10 giyim geldi işte. Boyner de garanti pay olsa 30 da oradan gelecekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 25 Eylül 2019; 11:55:33 >
  • fizikfelsefesi F kullanıcısına yanıt
    aynen benim de öyle oldu neyse fena da olmadi hani😊😊😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    evet. morhipo giyim kampanyalarının tümüne dahil oldu bugüne kadar, yine oldu
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• denizbank bonus ekinoks bonuslar yattı... giyim bonuslar yatacakmı sıra onda....
  • Puanlar yatmış şimdilik dönem içinde gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartıma para iadesi yapılmıştı ve bonusum eksi 45 e düşmüştü. 30 ekinoks bonusu ile eksi bonusumu kapatmışlar. Önceki yıllarda kampanya bonusu ile eksi bonusu kapatmıyorlardı. Gitti bonuslar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Kredi kartıma para iadesi yapılmıştı ve bonusum eksi 45 e düşmüştü. 30 ekinoks bonusu ile eksi bonusumu kapatmışlar. Önceki yıllarda kampanya bonusu ile eksi bonusu kapatmıyorlardı. Gitti bonuslar:)
    30 bonusun kullanım süresi dolunca yine -45 olma ihtimali yüksek. Eksi bonuslar yeni kazanılan bonusla kapatılamıyordu, sistem değişmediyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendine 3 e bölüp iptal etmiş kampanyayı flexi de katılım ücretini de iade etmiş anlamadım ne yaptığını herhangi bir taksit kampanyasına da katılmadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.