Şimdi Ara

Bonus Flaş Çarşamba 13.11 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
14.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben BP den aldım. Opet BP shell total lerde var bbva posu ama garanti için sorunuzbazen olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kampanyaya katılım sağladım. Sabah saat 09:30'da A101'den temassız ödeme ile 10 TL civarı alışveriş yapmıştım. Saat 12:23'de bu harcamaya istinaden bonus bildirimi geldi. Müşteri hizmetleri birşey yapamayacaklarını söyledi.
    Bu konuda ne yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

DR dan çerezleri silip ilk siteye giriste 150/15 kod veriyor 30 dk gecerli, avantajix %4,5..
    garanti pay 30,, flaş çarşamba kitap alışverişi 20.

150 lik sepet 80 geliyor.
    Avantajix harici yaptım oldu arkadaşlar

151 TL sepet yaptım
    15 TL D&R indirim kodu kullandım
    20 Flaş bonus
    30 Garantipay bonus

136 TL Ödedim 50 bonus düşünce 86 TL ye mal oldu iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

4 kartla katılabildim allah bereket versin

haber verene tşk ederim
    Bir müşteri en fazla 100 tl kazanabilir diyordu
  • Online kiyafet alisverisi yapabileceğimiz site var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

151 TL sepet yaptım
    20 Flaş bonus
    30 Garantipay bonus

Alıntıları Göster
    DR da geçerli olmayabilir. Çünkü kampanya koşullarında farklı türde satış yapan siteler dahil değildir diyor. Sadece kitap ürünü satan yerler dahil sanırım. Ben de bu yüzden DR dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
  • Müdür42 kullanıcısına yanıt
    4 kart sise mi ait yoksa yoksa hepsi farklı kişilerin mi?
    Eğer size aitse benim kendi adıma gold, normal ve amex var. Üçüyle katılayım o zaman
    Ama şartlarda en fazla 100 tl kazanır diyor.

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Farklı kişidir aksi halde dediğiniz gibi müşteri kısıtlaması var kampanyada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanaldan garantipay ile alışveriş yaptım, 100 TL Çarşamba bonusu geldi fakat 30 TL garantipay bonusu hala gözükmüyor, diger kampanyalarla normalde birleşiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alex23644 A kullanıcısına yanıt
    Money

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yorumlarınızı okudum tek tek cevap veriyorum.

1. Harcadığın kadar bonus sadece görünen üyeler katılabiliyordu ve kişi ile sınırlıydı. 12:00-14:00 arası Hemen Katıl diye ilk 1000 kişi gün içinde yapacağı alışverişten indirim kazanacak.

2. Mevcut müşteri olarak 3 kartınız olsa dahi sadece 100 tl kazanabilirsiniz. 3 karttan almak gibi bir akıllılık yapmayın. :)

3. Market - Giyim - Akaryakıtta geçerlidir. Sanal Market riske atmaya değmez. Yakıt deponuz full ise en kötü migroslara gidip Hediyem Kart alın 100 TL değerinde. En azından istediğiniz zaman harcarsınız.

4. Trendyol giyim aksesuar grubuna giriyor. Risk alıp deneyen varsa belirtebilir. :)

5. Kampanyaya katılıyorsanız lütfen 2 dakikanızı ayırarak kampanya detaylarını okuyun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

151 TL sepet yaptım
    20 Flaş bonus
    30 Garantipay bonus

Alıntıları Göster
    Kazanım mesajları geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Modu Chanyu

Bu mesaj silindi.
    DR da farklı kategoriler var. Elektronik, oyuncak..vb. Garantiyi aradım sordum cevap veremediler. Slip te kitap olarak geçmesi gerekiyormuş. 125 TL üzeri kitap alımına 50 TL bonus gelecek. İyi fırsat aslında. Ama 20 TL riskli. Kitapyurdu vb. kitap satan sanal marketlerde geçerli olur diye düşünüyorum. D&R da deneyen varsa yazabilir buraya, iyi olur.
  • Migrosta farklı kasalarda bonus puan kullanmışlığım oldu. Muhtemelen herhangi bir kasadan geçersem pos farketmeksizin kampanya geçerli olur diye düşünüyorum.

Zaten kredi kartı için ayrı bir slip vermiyorlar fişin altında yazıyor herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex23644 -- 13 Kasım 2019; 15:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex23644

Migrosta farklı kasalarda bonus puan kullanmışlığım oldu. Muhtemelen herhangi bir kasadan geçersem pos farketmeksizin kampanya geçerli olur diye düşünüyorum.

Zaten kredi kartı için ayrı bir slip vermiyorlar fişin altında yazıyor herşey.
    migrosta magazalarında kasadan kasaya anlaşmalı pos cihazı farklı olabilir
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    D&R'dan aynı alışverişi ben de yaptım. Uygulamadan kontrol ettim. Hem 20 TL, hem de 30 TL bonus görünüyor . 15 TL de indirim kuponu kullanmıştım. 141 TL'lik sepet 76 liraya gelmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 13 Kasım 2019; 16:2:30 >
  • MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    100/30 garantipay ile 125/20 kitap DR online den alışveriş yaptım uygulamada kazandı gözüktü her ikisi içinde.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.