Bildirim
Bonus Kart Goldmaster İndirimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende de iki tane var şifre birini ben de verebilirim fakat biz bunu nerde kullancaz arkadaşla anlamadım ben.goldmaster nav. cihazına %30 indirim kodu verdiler de mesela hepsiburadadan alınan goldmaster navigasyonlarda geçer mi belli yerler de mi geçer?kendi mağazalarında falan mı? -
arkadaşlar navigasyon alıcam eğer kodu bana verebilirseniz sevinirim yüzde 30 indirim işime yarar. -
quote:
Orijinalden alıntı: 35ben35
bende de iki tane var şifre birini ben de verebilirim fakat biz bunu nerde kullancaz arkadaşla anlamadım ben.goldmaster nav. cihazına %30 indirim kodu verdiler de mesela hepsiburadadan alınan goldmaster navigasyonlarda geçer mi belli yerler de mi geçer?kendi mağazalarında falan mı?
ben buradan aldım.
http://gmnavigasyon.com -
Bende bu cihazlardan alacağım, indirim kodu işine yaramayan varsa iletirse memnun olurum. Teşekkürler. -
Birileri onları uyarsında sitelerindeki aldatıcı teknik özellikleri değiştirsinler.AtlasV olan cihazlar detayında girildiğinde V görünüyor -
üstad bende goldmaster alacaktım ancak vatanda 5"piranha fuga indirimini görünce çark ettim gibi.sizce hangisini almalıyım.bugün vatan için son gün -
ek bilgi:goldmaster 4.3" 210 TL piranha 5" 230 TL
çözünürlük,eller serbest konuşma ve video her ikisindede var galiba?? -
beyler uzun yola çıkacağım 2 gün içersinde navigasyon almam gerekiyor . lütfen biri bana kullanmadığı şifreyi versin de goldmaster 433 ü alayım. Lütfen... -
Kodu forumdan başka bir arakdaşa verdim o kullandı. Dün son gündü galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH
ek bilgi:goldmaster 4.3" 210 TL piranha 5" 230 TL
çözünürlük,eller serbest konuşma ve video her ikisindede var galiba??
evet var. -
özel mesaj yazamıyorum poblem var.kodlar kullanıldı.başka bulursam konu açarım -
quote:
Orijinalden alıntı: balerefone
beyler uzun yola çıkacağım 2 gün içersinde navigasyon almam gerekiyor . lütfen biri bana kullanmadığı şifreyi versin de goldmaster 433 ü alayım. Lütfen...
arkadaşım oraya sallama bi şifre yaz yine imdirim olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdalergul
quote:
Orijinalden alıntı: balerefone
beyler uzun yola çıkacağım 2 gün içersinde navigasyon almam gerekiyor . lütfen biri bana kullanmadığı şifreyi versin de goldmaster 433 ü alayım. Lütfen...
arkadaşım oraya sallama bi şifre yaz yine imdirim olacaktır.
teşekkürler. ama son 1 gün kaldı yola dolayısıyla kargo yetişmez
-
urthas arkadaşa indirim kodu için tekrar teşekkür ederim.Cihazı aldım..
Diğer arkadaşın bahsettiği Atmasyon şifre olayı da çalışıyormuş, biraz önce denedim bilginize... -
merhaba arkadaşlar.
bonus kampanyasından almış olduğum goldmaster NAV-501 5'' ekranlı 2 GB dahili hafızalı 3 yıl garantili Gavigasyon cihazımı ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satıyorum. almak isteyenler PM yoluyla irtibata geçsinler saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X