Şimdi Ara

Bonus kurban bayramı kampanyasında 40 TL bonus hediye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
3
Favori
15.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Akyurt ve 2 Kipa'dan ( toplam 5 oldu ) alışveriş yapmama rağmen bende de aynı durum söz konusu....
    2 alışveriş daha yap diye mesaj geldi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Arkadaşlar neden x firması dahil mi diye mesaj yazacağınıza müşteri hizmetlerini aramıyorsunuz?

Uğraştırma şimdi arkadaşı , buraya yazması bile onun için ne kadar yorucu biliyor musun ? Bir zahmet müşteri hizmetlerini aradıktan sonra aldığın bilgiyi arkadaşa ilet ve onunda bilgisi olsun... Yazıktır , yorulmasın !!!
  • Müşteri hizmetini aradım 5 işlemim vardı kontrol sağladı tamam dedi problem yok.
    Sms kontrolü de sağladım onda da sıkıntı yok dedi.
    Bazı firmalardan sms geldi bazılarından gelmemişti ama 1 tane iş yeri için tereddütlü dedi inceledi firma kodu 5661 (ayakkabı çanta dedi) buda geçerli diye bilgi verdi.

Çağrı Market alışverişi dahil oldu.
    Yalnız alışverişlere dikkat edin Garanti Postu olması şart 1 işlemim heba olmuştu
    Aynı zamanda müşteri hizmetlerini ses kaydı da yaptım ispat etme şansım da var
  • ing'den KIRK yazıp 2205 e gönderdim.. "Talebiniz alınmıştır" diye mesaj geldi sadece.. vodafonedan kontörde gitmedi, anlayamadım şimdi katılıp katılmadığımızı
  • Ben de az evvel müşteri hizmetlerini aradım.Sıkıntı yok dedi...Ohh be.....
  • walla ben hiç sıkıntıya girip aramıyorum, yatırılarsa yatırırlar, yatırmazlarsa o zaman ararım, nereden ne kadar alışveriş yaptığımız belli sonuçta, geçenlerde cardfinansın total kampanyası vardı 3 alışverişi yansıtıp 2 tanesini yansıtmamışlardı arayınca hemen halledip yatırdılar ilave 10 gün de kullanma süresi verdilerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

walla ben hiç sıkıntıya girip aramıyorum, yatırılarsa yatırırlar, yatırmazlarsa o zaman ararım, nereden ne kadar alışveriş yaptığımız belli sonuçta, geçenlerde cardfinansın total kampanyası vardı 3 alışverişi yansıtıp 2 tanesini yansıtmamışlardı arayınca hemen halledip yatırdılar ilave 10 gün de kullanma süresi verdilerdi.

6 tane 50 TL üzeri alışveriş yapmıştım, 4üne cevap gelmişti.
    hadi sakat olmasın 7. yapayım dedim, hem de migrostan. hediyem karta dolum yaptım.
    sms gelmedi.
    ben bu garantinin taaa

• Ben bugun 7. Yi yalptim. A101 den yaptigim 2 alisverise guvenemedim. 5 migrosla kapadim sezonu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Ben bugun 7. Yi yalptim. A101 den yaptigim 2 alisverise guvenemedim. 5 migrosla kapadim sezonu :)

Migrostan hediyem karta dolum yaptiniz mI hic?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Ben bugun 7. Yi yalptim. A101 den yaptigim 2 alisverise guvenemedim. 5 migrosla kapadim sezonu :)

Yok hocam hep alışveriş...

• biraz önce mh ile görüştüm, 4 adet migros alışverişinde sıkıntı yok, ancak 5. alışverişim olur diye tahmin ettiğim hepsiburadadan aldığım ayakkabı alışverişi kampanya kapsamında değerlendirilmiyormuş, ayakkabı aldık hediyelik eşya alımı olarak görünüyormuş nasıl işse, neyse çokta önemli değil, son bi alışveriş daha yaparsam bonusum yüklenecek değilmi dedim evet dedi, konuşma tarihinide not ettim bi sıkıntı olursa dayarım garantinin gözüne...
  • denizbank'tana herhangi bir mesaj gelmedi...
  • quote:

quote:

benim migros alışverşim hediyem kart dolumuydu ve kabul oldu, hemen sms gelmişti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

quote:

quote:

benim migros alışverşim hediyem kart dolumuydu ve kabul oldu, hemen sms gelmişti :)

O zaman sms sisteminde sorun var bu bankanin.4 sms geldi, sonuncusu gelmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

quote:

quote:

O zaman sms sisteminde sorun var bu bankanin.4 sms geldi, sonuncusu gelmiyor.

valla bilemicem benmki garanti bonus, kampanyaya normalde katılmamıştım, flodan alışlveriş yaptım mesaj geldi 4 tane daha yapın ve mesaj atın diye, daha sonra mesaj gönderdim ve katıldım, her alışverişimden sonra mesaj geldi 5. yapınca kazandığıma dair sms geldi

• alışverişleri fakrlı yerlerden yağtım ve son alışveriş slibinin altında tebrikler kampanyadan yararlandıznı yazıyor. Bu mesaj gelen başka kimse var mı acaba? Sanırım alışverişler tamamlandı, doğrumudur?
  • Bugün yine müşteri hizmetlerini aradım.Yaptığım 5 market harcaması ( 3 Akyurt ve 2 Kipa ) bonus üye iş yerlerinden yapılmıştır diye söylendi.
    Ayrıca SMS ile kazandınız diye mesaj gelmediğini ve talebim üzerine en geç 24 saat içinde mesaj gelecek denildi......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURGUTREİS06 -- 23 Ekim 2012; 16:48:00 >
  • Bence taksitle kurban olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Bence taksitle kurban olmaz

Mesajınızın konu ile alakası nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Bence taksitle kurban olmaz

Mesajınızın konu ile alakası nedir?

haklısınız özür dilerim bi mesaj içeriğinde görmüştüm kurban konusuydu o konuyla karıştırdım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.