Şimdi Ara

Bonus Masterpass 750/250 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
20
Favori
8.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tearz kullanıcısına yanıt

2 gün önce hem masterpass hem de garanti pay kampanyalarından faydalanmak için harcama yaptık, garanti pay kampanyası için bonus kazanıldığı gözüküyor fakat masterpass için takip yok zaten. Kesin gelmiyor mu garantipay ile ödemeye masterpass iadesi?

• Proscd P kullanıcısına yanıt

Garantipay olarak hiç harcama yapmadım. Ben direkt masterpass eşleşmesinden satın alım yaptım. Zaten sayaç yok. Bir dahaki ay hesap özetinde görünüyor. Eğer normal bankkart olarak alışveriş yaptıysanız da TL olarak geliyor.

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Deniz bonusda böyle bir kampanya yok. Garanti de kişiye özel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kampanya bana bu şekilde geldi. Paracardi masterpass ekledim az önce Hepsiburada dan 750 TL üzeri alışveriş yaptım saymadi. Önce 750 TL garanti pay ile harcadım sayaç ilerlemedi dedim galiba garanti pay ile olmuyor direkt kart ile harcayayim tekrar 750 TL harcadım ne gelen var ne giden.. Aydınlatırsanız çok sevinirim uyuz oldum bankaya

Bonus Masterpass 750/250

• cehili C kullanıcısına yanıt
    Az önce 2 adet harcama yaptım biri garanti pay diğeri normal kart ile. Garanti pay olmadı diye kartla yaptım sonradan burada farkettim ki sayaç geç ilerliyormus ama ilk islemim zaten garanti pay ile olmuştu. İkinci işlemi bir kaç gün sonra mı sayacak yani

• gecen ayın 250si gelmiş, kampanya bi daha var sanal karti ekleyip denesem olur yine belki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Olur. Ben 3 ay üst üste kartı silip tekrar ekledim ve yararlandım.

• kimlanbunlar kullanıcısına yanıt

Masterpass kampanyasında sayaç veya ilerleme görebileceğiniz yer yok. Siz masterpass ile ödeme yaptığınıza eminseniz bir daha ay ödül tarihinde hesap özetinizde görünür.

Migros,N11, Getir kesin sayıyor. Ama Hepsiburada'nın saydığını düşünmüyorum. Çünkü eşletirme olarak ödeyebileceğiniz bir seçenek yok. O yüzden ben hiçbirinde Hepsiburada'ya güvenerek kampanya için işlem yapmadım.

Teşekkürler hocam sağlık olsun

• kampanya bana bu şekilde gelmiş. kotondan alisveris yaptım ama ne katil butonu var, ne sayaç ne de indirimin yansiyacagi tarih. kayıt actim donmelerini bekliyorum

Bonus Masterpass 750/250

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay kampanyadan yararlandım ve bugün yansıdı karta. N11'den masperpass ile alışveriş yaptım. Sayaç bende de yoktu arkadaşlar.

• ömürlük talebe kullanıcısına yanıt

Masterpassta diğer kampanyalar gibi sayaç tarzı bir şey yok. Kendiniz şartları okuyup doğru yaptığınızdan emin olacaksınız. Daha sonrasında gelecek ay ödül tarihinde karta yansımasını bekleyeceksiniz. Ancak o zaman gelmezse kayıt açarsınız. Ama bu zamana kadar yaptıklarımdan gelmeyen olmadı.

• Banka kartıyla yapınca iade hemen mi yansıyor acaba, istanbulkart yüklemesi yaptım sayılır mı deneyen oldu mu?

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Bankkart ile yapınca hemen gelmiyor. Yine ödül yüklenme tarihinde nakit olarak bankkartının bulunduğu hesaba TL geliyor. İstanbulkartta yükleme yaparken masterpass eşleşmesi soruyor diye hatırlıyorum. Öyle yaptıysanız sayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 7 Ocak 2025; 21:58:39 >

Harcama dönem içine geçtiğinde kampanyaya bakarsan hangi harcamanın geçerli olduğunu görürsün. Saydığı alışverişi yazıyor zaten.

• Bu masterpass kampanyasına iki kere katıldım hepsindede bursakart uygulaması üzerinden alışveriş yaptım kaç tl diyosa yükledim kaldı ki istanbul kart gibi masterpass dışında bir ödeme şekli yok bu uygulamada iki sefer indirim yerine memnuniyet adına kampanyadaki indirim kadar bonus yüklendi bu aralım ayında en son yeniden yaptım aynı şekilde yüklenmedi indirim tabii yine masterpass ile ödenmemiştir diyor yanıt olarakta ben bu şikayeti yazarkende bütün belgeleri görselleri masterpass ile ödeme dışında ödeme yapamadığımı belirtmeme rağmen

Bonus Masterpass 750/250
    Bonus Masterpass 750/250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitif_mood -- 8 Ocak 2025; 12:38:3 >

Teşekkür ederim, evet masterpass kaydedip yaptım. İade tarihini şimdi gördüm gözümden kaçmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.