Şimdi Ara

Bonus Okul Alışverişi Kampanyası - 50 TL Bonus Hediye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
6.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baylar cepteteb mh yi aradim henuz bole bir kampanyamiz yok aciklanmadi dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar garanti bonus katılım için mesajımı gönderdim ve katılımım onaylandı fakat ceptetep kredi kartımda var onun için de aynı şekilde mesaj attım fakat "katılımınız daha önce alınmıştır"şeklinde mesaj geldi.şimdi garanti bonus için kayıt edildiğim için ceptetep kredi kartımıda kullandığım zaman aynı şekilde 50 tl kazanabilirim anlamınamı geliyor bilgisi olan var mı ?her kart için 50+50 mi?

garanti nin numarasına göndermiştim teb in numarasına gönderdim şimdi ceptetep içinde katılım sağlandı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 24 Ağustos 2015; 16:23:21 >
  • boyner.com.tr'de 10TL bonus kazandınız mesajı geldi...
  • happy ve tekstilbank haber yok sanırım
  • Arkadaşlar garanti bonustan mesaj atıp garanti kartıyla tebin posundan alışveriş yapılsa puan olur mu

• bu büyük avm lerde olan tütün shop veya alkol satan yerlerde geçiyor mu bu kampanya bilgisi olan var mı?
  • Shell 4x100'e 25 TL bonus kampanyası ile aynı anda katılabilir miyiz acaba? Aksi bir ifade göremedim ama

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonusa-ozel-shellde-25-tl-bonus
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

bu büyük avm lerde olan tütün shop veya alkol satan yerlerde geçiyor mu bu kampanya bilgisi olan var mı?

migroslardan devamlı alkol alırım toptan migros dahil,10 tl bonus gelir yıllardır
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

Shell 4x100'e 25 TL bonus kampanyası ile aynı anda katılabilir miyiz acaba? Aksi bir ifade göremedim ama

Katılsan ne olacak ki sektör farkı var

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

quote:

Shell 4x100'e 25 TL bonus kampanyası ile aynı anda katılabilir miyiz acaba? Aksi bir ifade göremedim ama

Zaten o yüzden katılmak istiyorum.

• kartal yuvası mağazalarından birinden bir sürü hediye aldım ödemeyi world nuvo bonus şeklinde 3 e böldüm, sağolsunlar firma posta ulaşım çıktı faturalarıda hediyelerin içerisinde yol aldı, 3 karttan elde sıfır oldu mhleri arasak illaki faturaamı isterler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

quote:

Zaten o yüzden katılmak istiyorum.

Farklı sektörlerdeki kampanyalar birbirine hiç bir zaman engel olmamıştır. O Yüzden aban gitsin, gömçür

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    ingbanktan daha önceki aylarda yaptığım alışverişlerden baktım, hepsiburada kategorisi elektronik/bilgisayar olarak geçiyor eğer bi değişiklik olmadıysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

ingbanktan daha önceki aylarda yaptığım alışverişlerden baktım, hepsiburada kategorisi elektronik/bilgisayar olarak geçiyor eğer bi değişiklik olmadıysa

elektronikse geçerli kategori değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertosman -- 8 Eylül 2015; 12:57:35 >
  • GSbonus ek karttan 101 tl lik defacto internet alışverişine bonus falan gelmedi..
    farklı günde asıl garanti bonus kartımla 100 tl üzeri lcw alışverişine 10 tl bonus geldi
  • boyner ve migros dan hangisi üye işyeri değil bilen var mı ?birinden 10 tl kazanamadım da:(
  • Bim ve hakmar market alışverişi yaptım bonus gelmedi.
  • şimdi müşteri hizmetlerini aradım 10 tl nin peşine düştüm.4 kez 100 tl üzeri alış verişim oldu 30 tl yüklemişler.
  • Aynı alışverişler olmasına rağmen

garanti 50 tl
    deniz 30 tl (farklı gün şartı vardı)
    teb 10 tl yüklemiş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.