< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bonus Piu (7. sayfa)
-
-
https://www.altungold.com/altun-puan/altun-puan-satin-al
bu menüden deneyip sonucu bildirebilir misiniz hocam
-
25 TL bonus var ama olmuyor hocam. Banka kartı olduğu için hata veriyor sanırım
-
Hocam kullanım tarihi aralık diye sms geldi bana.Ondan olabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onu hatalı yazmışlar hocam bana da öyle geldi. GG'de ya da HB'de kullanılabiliyor puanlar sorun AG ile ilgili puanı gösteriyor ama banka kartını kabul etmiyor
-
AG de geçmiyor, 4 kartta 10 ar lira var çöp olmasın nereye kullanabiliriz, bulan yardımcı olsun
AG bende de başarısız oldu. HB'de başarılı oldu. Bir daha da tamamen düzelene kadar kullanmam. Her şeyi ayrı bir dertli sistemin.
-
şimdi bende de buna tarz bir hata veriyordu ben şu şekilde çözdüm. örneğin hesabımda 15.40 lira bonus var. 15,50 liralık sipariş vermeye çalışıyorum son aşamada puan kullan kısmı çıkıyor. o kısıma 15.40 yazıyorum bu şekilde çözüyorum. direk puan kullan kısmından sürekli hata alıyorum. özellikle garanti bankasından.
not:15 lira altını hiç denemedim hata verebilir.
-
N11'den 37 liralık ürün aldım. 10 lira puan kullandım 27 lira ödedim.
Geçen ay tek karttan puan kazanmıştım, kaçmış 30 lira Sanırım geçen ay kazananlar bu ay yine kart bazında katılabiliyor. Bu ay 4*10 alalım bari..
Ek: Altungold sadece kredi kartı puanlarını kullandırıyormuş. Ödeme ekranında belirtiyor. Piu'nun puanlarını kullanamıyoruz. (bankanın kullandırmadığı yönünde bilgilendirme var, belki yasal düzenleme gereğidir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 3 Kasım 2020; 16:29:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana gelen mesaj bu şekilde bir hata var mı? :)
Bonus Piu Hos Geldin Kampanyasindan kazandiginiz 10 TL bonus kartiniza yuklenmistir.Bonusunuzu 18 Aralik 2020 - 18 Ocak 2021 tarihleri arasinda kullanabilirsiniz.Keyifli alisverisler!
quote:
Orijinalden alıntı: yurtbeyi
10 TL yüklenmiş ama altungold da kullanamadım.Kullanabilen var mıAG banka kartı puanlarını kullandırmıyor, bu da öyle olabilir. Garanti Paracard.taki puanları Bonus kartıma aktarmak için müşteri hizmetlerini aradığım zaman ise yapamıyoruz demişlerdi.
-
Garanti paracard bonuslar altungolda kullanılıyor
Bugun kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.kart nasil aciliyor 3 tane sanal actim 4. izin vermiyor
paracard'taki bonusları garantipay ile kullanabilirsiniz. ben kullandım o şekilde.
normal ödeme hata vermişti
-
ben garanti pay ile ödeme seçtiğimde puan ile ödeme seçeneği gelmiyor AG de
-
quote:
Orijinalden alıntı: nullpointerparacard'taki bonusları garantipay ile kullanabilirsiniz. ben kullandım o şekilde.
normal ödeme hata vermişti
piu kart garanti pay de görünmüyor
-
Ag icin nasil bilmiyorum ama garantipay uzerinden islem yaparken bonus kullanmak icin once flas a sifre ile uye girisi yapmaniz gerekiyor, giris yapip sonrasinda siteden odeme islemi icin garanti pay secince puanlar gozukuyor.
biliyorum
paracard için yazdığımı belirtmiştim zaten
-
İçinde bakiye olan Piu kartı kapatmak istediğimizde ne oluyor bakiye?
Kartı kapat ve yenile değil.. Sadece kapat dediğimizde paranın/bakiyenin ne olacağı hakkında bilgi göremedim, ondan dolayı o adımdan ileri gitmedim.
Kartını “Online İşlemlerim” adımı içerisindeki “kartımı kapatmak istiyorum” menüsünden kapama talebi verdikten sonra kalan bakiyeyi Garanti BBVA şubelerinden alabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X