Şimdi Ara

BONUS'TAN ŞUBAT AYINA ÖZEL 50 TL BONUS! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
15
Favori
17.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migros hediyem karta yükletsek geçerli olur mu bilgisi olan ??
  • sektör kısıtlamasindan olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus da cimrileşti, iyice Maksimuma benzedi . Card Finans'ın kampanyası daha mantıklı bence. 5 alışveriş şartı yok. %10 parapuan veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Bonus da cimrileşti, iyice Maksimuma benzedi . Card Finans'ın kampanyası daha mantıklı bence. 5 alışveriş şartı yok. %10 parapuan veriyor.

bende maximum var hiç bir kampanyası avantajı yok arada cinemaximum kampanyası oluyor ona bazen katılıyoruz bonusu da maaş müşterisiyiz diye kullanıyoruz world istedim vermediler mevcut kart limitlerim yüksekmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 6 Şubat 2014; 10:53:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

migros hediyem karta yükletsek geçerli olur mu bilgisi olan ??

migros harcamaları geçerli değil bu kampanyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

4 alışveriş yaptım , kazandiniz mesaji geldi 5. Alışverişi yapmadan bonus kazanabilir miyim acaba ?

alışveriş yaptıgın yerleri yazarsak alışveriş yapacaklara daha faydalı oluruz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

A101 geçerli olur mu acaba? benim ekstrelerde nedense a101 elektronik görünüyor hep

quote:

Orijinalden alıntı: LEBUDE

Evet gecerli bana dun mj geldi 4 alisveris yapindiye

başka A101 i teyit eden var mı arkadaşlar
  • N11 de gecer mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

A101 geçerli olur mu acaba? benim ekstrelerde nedense a101 elektronik görünüyor hep

quote:

Orijinalden alıntı: LEBUDE

Evet gecerli bana dun mj geldi 4 alisveris yapindiye

başka A101 i teyit eden var mı arkadaşlar

denizli a101 lerde sektör olarak market geciyor yani kampanya dışı

• rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    Ben parfüm aldım geçmiyor arkadaşlar bu bonusa son zamanlarda iyice sabrımı zorluyor bakalım. Parfüm aldım ticaret ve pazarlama şirketi geçiyor açıklama kozmetik neden olmuyor anlamadım müşteri hizmetlerini mi arasam acaba???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

quote:

Orijinalden alıntı: eflatunpisi

Markafoni'de tek çekim 90 TL küsur giyim alışverişi yaptım, sms gelmedi. Bilginiz olsun

Arkadaşlar atlasoutdoor'dan alışveriş yaptım geçerli değil bu nasıl iş anlamadım hiçbirşey.....Satış yapan firmalar abuk subuk turizmci firma nasıl parfüm satar!! nasıl maliye görmüyor çözemedim!!!
    n11 ve atlasoutdoor'da geçerli değil bilginize....

turizim firmaları parfüm satamaz diye kanun mu var ki

Ticaret ve Pazarlama firmasıymış turizmci atlasoutdoor ne saçma açıklmada da kozmetik yazıyor müşteri hzmetlerini arayacağım bu durum için

• inial kart kullanan arkadaşlar online yükleme yada ptt yüklemesi kampanya kapsamında mı değil mi bilgisi olan var mı ? yada deneyebilirler mi ?
  • quote:

inial kart kullanan arkadaşlar online yükleme yada ptt yüklemesi kampanya kapsamında mı değil mi bilgisi olan var mı ? yada deneyebilirler mi ?

Herkes birisi denesin diye bekliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

inial kart kullanan arkadaşlar online yükleme yada ptt yüklemesi kampanya kapsamında mı değil mi bilgisi olan var mı ? yada deneyebilirler mi ?

internetten yükleme denenebilir ama PTT ile yüklemede nasıl kampanya kapsamında olması beklenebilirki, keza PTT yüklemesi nakit yapılıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

internetten yükleme denenebilir ama PTT ile yüklemede nasıl kampanya kapsamında olması beklenebilirki, keza PTT yüklemesi nakit yapılıyor

PTT yüklemesinin nakit olduğundan bilgim yok ondan bilgisi olan var mı diye belirttim inial kartımda yok sırf bu kampanyalar için alacağım ...

• CİVİL magzasindan yaptim alisveris.. bonus pos var mi dedim var dedi... slipte Teb yaziyor... sms de gelmedi gecerrli olduguna dair.. tabi bu magzalarin poslari subeden subeye degisebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

CİVİL magzasindan yaptim alisveris.. bonus pos var mi dedim var dedi... slipte Teb yaziyor... sms de gelmedi gecerrli olduguna dair.. tabi bu magzalarin poslari subeden subeye degisebilir..

Buradaki Civil'de de garanti POS var ama denizbank POS ile ortak, puan kullanabiliyorsun ama POS'ta denizbank çıkıyor ve bunun yüzünden bir kampanyadan yararlanamamıştım, dikkat etmek lazım

• quote:

quote:

4 alışveriş yaptım , kazandiniz mesaji geldi 5. Alışverişi yapmadan bonus kazanabilir miyim acaba ?

alışveriş yaptıgın yerleri yazarsak alışveriş yapacaklara daha faydalı oluruz arkadaşlar

Ben 4 alışverişi de sanalpazardan yaptım , yalnız taksitli alışveriş yapmak gerekiyor , peşin olursa başka banka posundan geçiyorlar.
    Ancak 4 alışverişte kazandınız geldi şarşırdım açıkcası.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 4 alışverişi de sanalpazardan yaptım , yalnız taksitli alışveriş yapmak gerekiyor , peşin olursa başka banka posundan geçiyorlar.

Ne aldın hocam, ben altın alayım diyorum ama kar olmicak gibi duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne aldın hocam, ben altın alayım diyorum ama kar olmicak gibi duruyor

Hocam altın oluyorsa 1 yarım gram da biz alsak varsa haber edermisiniz?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.