Şimdi Ara

BONUS'TAN ŞUBAT AYINA ÖZEL 50 TL BONUS! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
15
Favori
17.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Elektronik geçmiyor iste Okumadiniz mi basligi iyice .Alan bin pişman.ben dün aldim kiz bonus postane geçirdi peynirlerin tamamini aldum keçi peyniriydi indirimde.üstüne de 20 adet su aldim 50 TL yi geçti kasada çekti maj gelmedi geri iade ettim,en doğal hakimdi.Gerçi peynir bekleyen arkadaşlara ayıp oldu neyse olmuyor A101

Bugün TEKZEN mağazadan bal pekmez ve bir avize alacagim bal pekmezi her bittiğinde oradan aliyoruz avizede uzun zaman gecen yazdan beri takibimizde indirime girdi onu alacagiz yani kalkip ta extra alisveris yapmiyoruz kampanya var diye.Sakın sizde kendinizi aşmayın sırf puan gelecek diye.Neticeyi yazarım burdan

Sıkıntı yok. Elektronik olarak gecin dedim mesaj geldi. 4 alışveriş daha yapın 50 tl bonus diye. Ama garanti bankasına ait 4 kartımla katıldım. Biri için mesaj gelmedi. Ya kasıyer elektroniği seçmedi. Ya da kartlardan biri dahil değil. Kartlar: bonus, amex, flexi ve paracard. Kampanya şartlarında bir müşteri yalnızca bir kere yararlanır diye bir madde yok.

Demek istediğiniz kampanya KART bazında mı? Dört farklı kartınızla da ayrı ayrı mı katılıyorsunuz? Tek bir mesaj attigimizda tum kartlar kampanyaya dahil oluyor mu?

Evet bu kampanya kart bazında. 2 mesaj gönderdim. bonus, amex ve paracard için şubat yazdım. Flexi için de evet şubat xxxxxx şeklinde yazdım. A101 de garanti ve asyakart için iki secenek var. Market ve elektronik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• metinbestil M kullanıcısına yanıt
    A101'deki garanti POS'u elektronik ve asyakart POS'u gıda olarak geçiyor öyle mi. keza her POS cihazında bir sektör kayıtlı oluyor, yani misal kuyumcu ve saat sata bir işyerinde buluna bir garanti POS'u ya kuyumcudur yada saattir, ikisi birden olmaz diye biliyorum
  • Kompedan.com.tr den alışveriş yapan var mı? Geçerli midir acaba?

• ininal yüklemesinin geçerli olup olmadığını denemek için ininal.com dan bakiye yüklemeye tıklıyorum ama sayfa görüntülenemiyor uyarısı alıyorum sürekli, acaba bendemi sorun var birisi siteye girmeyi deneyip bilgi verebilirmi?

edit : online yükleme sisteminde güncelleme yapıyorlarmış o nedenle bir süre kapalıymış :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AseA34 -- 9 Şubat 2014; 14:11:58 >
  • AseA34 A kullanıcısına yanıt
    bende de sayfa görüntülenemiyor diyor
  • ing var kullanalım bari kıyafet alcaktım her gün bi tane alayım ama tümü kıyafet olsa sorun olmaz heralde .en az biri şurdan demiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

A101'deki garanti POS'u elektronik ve asyakart POS'u gıda olarak geçiyor öyle mi. keza her POS cihazında bir sektör kayıtlı oluyor, yani misal kuyumcu ve saat sata bir işyerinde buluna bir garanti POS'u ya kuyumcudur yada saattir, ikisi birden olmaz diye biliyorum

Garanti veya asyakartı takınca soruyor market mi elektronik mi diye. Elektronik secilirse vade farkı ile taksit de yapıyor. Bir ara teb bonusla tv almıştım. 6 taksit ve o zaman elektronikte bir taksit bizden kampanyası vardı sıkıntı olmadan faydalandım.

• reklamda 5. bedava diyor ama gelen mesaja göre 6. bedava ben mi yanlış anladım

• markafoni ve hepsiburada dahil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

reklamda 5. bedava diyor ama gelen mesaja göre 6. bedava ben mi yanlış anladım

Iyi yakalamışsın hocam, aslında ortada hediye diye birşey yok, en az 250 tl harcamaya 50 tl bonus veriliyor.

• Bugün 120 tllik alışveriş yaptım
    Hepaiburada.com dan
    Mesaj gelmedi hepsiburadadan alisveris yapipta mesajı gelip yada gelmeyen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Bugün 120 tllik alışveriş yaptım
    Hepaiburada.com dan
    Mesaj gelmedi hepsiburadadan alisveris yapipta mesajı gelip yada gelmeyen varmı?

hangi kategoriden alışveriş yaptınız.

bende hepsiburadadan elektornik alacağım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Bugün 120 tllik alışveriş yaptım
    Hepaiburada.com dan

hangi kategoriden alışveriş yaptınız.

bende hepsiburadadan elektornik alacağım da.

hafıza kartı şarj aleti ....

Foto / KameraAksesuarlarHafıza Kartı ve Kart Okuyucuları
    TelefonCep Telefonu AksesuarlarıŞarj Cihazları
  • şubat yazıp yollayınca bedava sms harıcı adet 40 kurus mesaj ucretı de aldı.

şimdi kampanya dahilinde olan ürün kategorısı bulacaksında.

şansına belki.

yeni farkettim,her 50 de kazanmıyorsun, 5 kere 50 yapman lazım :))

evet garanti şu anda benden 40 kurus sms parası kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 9 Şubat 2014; 19:35:42 >
  • arkadaşlar dönemiçi işlemlerde internet veya mobil bankacılıkta türüne bakın mesela N11 alışverişim diğer olarak gözüküyor
  • Aylardır konuyu takip ederim bir paracard sahibi olarak malum bonus kredi kartı kadar kampanya olmuyor. Artık Bonus kredi kartı almak için başvuru yapacağım ama kart ücreti ürkütüyor! maaş anlaşmamda yok iş bnk. çalışıyoruz. acaba alsak kart ücretine çözüm varmı? veya flexi bonus alsammı kart ücreti yok deniliyor ama bazı kampanyalarda sanki kısıtlama var tüm kamp. geçerli olmuyor veya katılım ücreti falan istiyorlar bilmem kararsız kaldım?
    acaba flexi iş görürmü?
    teşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 9 Şubat 2014; 23:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Aylardır konuyu takip ederim bir paracard sahibi olarak malum bonus kredi kartı kadar kampanya olmuyor. Artık Bonus kredi kartı almak için başvuru yapacağım ama kart ücreti ürkütüyor! maaş anlaşmamda yok iş bnk. çalışıyoruz. acaba alsak kart ücretine çözüm varmı? veya flexi bonus alsammı kart ücreti yok deniliyor ama bazı kampanyalarda sanki kısıtlama var tüm kamp. geçerli olmuyor veya katılım ücreti falan istiyorlar bilmem kararsız kaldım?
    acaba flexi iş görürmü?
    teşk.

flexi kullanıyorum.her kampanyada katılım ücreti 5 tl alıyor. kart ücretide 2 ay önce geldi 80 tl civarı birşeydi.flexi iptal ettirip bonusa geçiyorum bende.kart ücreti aynı bari kampanyaya katılırken ücret ödemem bonusda

• Bi alabildiğimiz akaryakıt kaldı o da kampanyada yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

reklamda 5. bedava diyor ama gelen mesaja göre 6. bedava ben mi yanlış anladım

Iyi yakalamışsın hocam, aslında ortada hediye diye birşey yok, en az 250 tl harcamaya 50 tl bonus veriliyor.

Carrefour un yıllardır yaptığı oyun,

4 Cü alış veriş bedava diye )))

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.