< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
mesaj geliyor mu kazandınız diye uygulama da gözüküyor ama mesaj gelmedi bana |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 16 Haziran 2022; 23:29:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskoc -- 16 Haziran 2022; 23:52:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimlanbunlar -- 16 Haziran 2022; 23:54:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler banada gelmiş Bonus üyesi e-ticaret firmalarının listesi var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 17 Haziran 2022; 0:5:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol dan Xiaomi baskül aldim. Mesaj falan gelmedi. Kampanya takip e de dahil edilmemiş. Edit: normal kartla almisim. Sanal karta tanimliymis kampanya. İptal edip yeniden verdim. Geldi puan. Haber eden arkadasa cok teşekkür < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 17 Haziran 2022; 1:33:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 17 Haziran 2022; 10:40:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |