Arkadaşlar bu kampanyaya ilk gün katılmıştım. Bu zamana kadar farklı günlerde 3-4 alışverişim oldu fakat ne hikmetse sadece 2 tanesi için 5 tl kazandınız diye mesaj geldi. Bu neden kaynaklanıyor? Ayrıca çok önemli bir detayı dün öğrendim, kampanyaya katılım ücreti 5TL'miş yani toplamda 45tl kazanıcaz, kazanabilirsek.
çağdaştan dün alışveriş yaptım. hala mesaj gelmedi
Alıntıları Göster
şekerbank bonus ile katılan var mı acaba? kampanya yazıp 7353 e yolladım2 defa hem de 3 gün gecti yanıt gelmedi. Cardfinansta dakikasında yanıt geliyordu. şekerbank yanıt vermeyecek mi? şu an kampanyaya dahil miyim değil miyim?
Valla çok aradım önceden de tamamını vermiyorlar hiç. Ancak kapatacam o zaman deyince 1-2 gün sonra dönüp her karta yarısı kadar bonus yüklüyorlar kapanmaması için, ben de tav olup kapatmıyorum . Önceki sene yapıyorlardı o şekilde ama şimdi arayınca tamamını vermiyorlar, kart ücreti 60 TL ise anca 30 TL falan veriyorlar.
Denizbank kadar rezil bir banka görmedim iznim olmadan kart çıkartır adıma hesap açar, kartı iptal edin derim bu kartı kapatırsak kullandığın kartda kapanır der. Kapatın dedim kapattırdım gitmiş citibankı satın almış. İçinde de biton taksit var bide yeni kart göndermiş citikartı iptal etmiş. Ekstre istersin parayla verir.
rezil ki ne rezil bir banka siz siz olun denizbanka bulaşmayın benden size tavsiye.
29 ağustosta mesaj attım kampanyaya katılım talebiniz alınmıştır dedi.31 ağustosta ilk alışverişi yaptım.Daha sonra bugün tebden kampanyayı bildiren mesaj geldi tekrar yolladım(sms paketinden gidiyor nasılsa diyerek) acaba ilk harcamam kabul edilir mi yoksa 2.mesajdan sonrası mı dahil edilir?
29 ağustosta mesaj attım kampanyaya katılım talebiniz alınmıştır dedi.31 ağustosta ilk alışverişi yaptım.Daha sonra bugün tebden kampanyayı bildiren mesaj geldi tekrar yolladım(sms paketinden gidiyor nasılsa diyerek) acaba ilk harcamam kabul edilir mi yoksa 2.mesajdan sonrası mı dahil edilir?
Alıntıları Göster
o mesajlar paketten düşmüyor diye biliyorum. Emin misiniz? Benden hesabını bilen tarife var ve mesaj pakedim de var. O mesajların gönderimine izin vermiyor. Muhtemelen o mesajlar faturanıza yansır. bilginiz olsun.
şeker bonus kullanıyorum ve mesaj hemen geldi. mh aradım ordaki bayan opet online satışın geçerli olmadığını söyledi.şekerbonus kullanıpta opet online yakıttan bonus kazanan var mı arkadaşlar?
??*
ilk mesajdan sonra katılımın alındı dediyse harcaman dahildir merak etme hocam.
??*
ilk mesajdan sonra katılımın alındı dediyse harcaman dahildir merak etme hocam.
Teb müşteri hizmetlerini aradım ama bu kampanya ile total kampanyasının birleşip birleşemediğini bir türlü öğrenemedim. izah edemedim bir türlü, bi başkası deneyebilirmi?
bir de total card ile 75 tl alsak yetiyormu çünkü %5 düşüyor totalde.