Şimdi Ara

Bonuslular Yeniyılı 120 TL Bonusla Kutluyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
10
Favori
7.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba A101 bonus üye işyeri olmaktan mı çıktı nedir? Ben de bonus kullanayım diye girdim. Garanti pay ile öderken kesin kullanırım derken, bonus kullandırtmadı. Sistemde mi hata var diye düşündüm Hepsiburada'da denedim bonus göründü ve kullandırdı. Ayrıca A101 marketlerinde de bonus kullanılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 27 Aralık 2021; 10:18:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt

2 gün önce bonus kullandım a101 de.

• Olabilir, ben kaç tane baktım, bonus görünmüyor dediler. Ekrana baktım gerçekten de görünmüyor. A101 ile bonus ilişkisinde bir şeyler eksik/yanlış ama bilemiyorum. Yukarıdaki arkadaşın durumunda belki de birkaç gün sonra sayaç işleyecek.

• gadget46 G kullanıcısına yanıt

Genelde kasiyerler yapamıyor. Bende harcama yaparken önce yapamadı sonra arkadaşına haber verdi o yaptı.

Siz işi bilene denk gelmemişsiniz sanırım.

• Uzun süredir a101'de puan kullanmadım ama değişmediyse en son paracard bonuslarını çoğu kasiyer sıkıntısız kullanılırken, kredi kartı bonuslarını çoğu kullanamıyordu. Paracard'ı takınca pos cihazında direkt ad soyad ve bonus miktarı gözüküyor. Sonra kasiyer puan sorgulamaya basıp bunu ekranda görüp kullanıyor.

Kredi kartını takınca ise pos'ta kart okunuyor yazıyor. Bu sırada kasiyer puan sorgulamaya basınca pos'ta hala kart okunuyor yazıyor ve ekranda puan gözükmüyor. İşi bilen kasiyerler bir tuşa basıyor (Kredi kartı ile ödeme tuşu mu emin değilim.) ondan sonra pos cihazında market - elektronik çıkıyor. Burdan market'i seçiyor ve pos'ta paracard'daki gibi ad soyad puan bilgisi yazıyor. Ondan sonra kasiyer puan sorgulamaya basınca ekranda puan gözüküyor ve kullanıyor.

Çoğu kasiyer direkt puan sorguladığından paracard puanını sorunsuz kullanırken kredi kartının puanını kullanamıyor. Hatta bazıları kartı görür görmez denemeden direkt bunun puanı geçmiyor vs diyor Hangi tuşa bastıklarını bilmediğimden pos'ta market elektronik çıktıktan sonra market'i seçip puan sorgulayın diyorum, böyle deyince kullanabilenler oluyor. Kimisi de ben bunun puanını kullanmayı bilmiyorum deyip denemiyor bile Tam olarak hangi tuşa bastıklarını bilsek iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt

Valla ayrıntılı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Ben de merak ediyordum neden oluyor diye.

Garanti pay üzerinden bonus kullanımı da olmayınca ondan yazmıştım.

Sağolun.

• Önemli değil Garantipay üzerinden a101'in sitesinde kullanılamıyor dediğiniz gibi. Siteler puan kullanılıp kullanılamayacağını belirleyebiliyor sanırım. A101'in sitesi garantipay üzerinden puan kullanımına izin vermezken, başka sitelerde garantipay üzerinden puan kullanılabiliyor.

• n11 garanti pay kampanyası ile kombo mümkün mü?    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 30 Aralık 2021; 9:58:36 >
  • Arkadaşlar yazan oldumu bilmiyorum ancak, flexi veya money bonusu olanlar bu kampanyadan hem flexi/money kart ile, hemde paracard ile ayrı ayrı yararlanabilip toplam 240 lira bonus alabiliyor. Bende geç fark ettim.

• koskoca garanti bankası utanmadan 120 lira büyük paraymış gibi bide tv ye reklam vermiş 1 teneke ayçiçek yağı bile alınamayan parayla mı yeni yıl kutlanır

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Kendin, karın, annen, baban, nenen, deden hepsinin üstüne paracard çıkarıp dadanınca çokzeeeel oluyor  https://media.tenor.com/images/876b6b78d5e6f8adc5cacadac432c879/tenor.gif

• Morhipo kullanım kampanyaya sayılıyor mu ? Var mı bilgisi olan?

• Deniz Bonus puanları yüklenen varmı garanti bugün yüklenmiş

• Ben kampanyaya katılmadım ama bana gelen mesajı olduğu gibi aktarıyorum belki puanları yüklenmeyen varsa nedeno bu
    Degerli musterimiz, 31 Aralik tarihinde baska banka POSlarindan Garanti BBVA kartlari ile yapilan harcamalar bankamiza gecikmeli olarak iletilmektedir. Bu nedenle 31 Aralik'ta biten kampanyalardan bonus kazanacak musterilerimizin bonuslari 11 Ocak'ta yuklenecektir. Bonus kazanmaniz durumunda, kazanilan bonuslari 9 Mart'a kadar kullanabilirsiniz. Anlayisinizi rica eder, iyi gunler dileriz. B016

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 181501 kullanıcısına yanıt

9 ocak

• 181501 kullanıcısına yanıt

Denizbank Garantiden 5-6 gün sona yüklüyor. Zaten kampanya ayrıntılarında da yazar 8 Ocak yükleme tarihi.

• Garanti bonusun hangi kredi kartina basvurayim sizce. Ne tavsiye edersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.