Bildirim
Boot'da HDD Gozukmeme
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen boot a değilde harddiskin görünüp görünmediğine baktın mı Advendec kısmında gözüküyor mu ve bilgisayarın açılması içinde genelde Fİrs Boot a Harddiski ayarlamaya gerek yok...
İyi Forumlar... -
setupa girdiğimde sata girişlerinde sadece dvd-rom gözüküyor , fakat yeni hdd ile denediğimde o hdd gözüküyor , psu kablolarını ve sata kablolarını da değiştirip denedim. sonuç yine aynı. -
çalışmayan hdd'ini başka bir pc'de denermisin
belki hdd ölmüştür . -
sata girişlerini değiştirdim , psu girişlerini değiştirdim , farklı kombinasyonlarla denedim , sadece dvd-rom gözüküyor , yedekde olan 2 hddyi kasada duran 2 hdd ile değiştirdim 2 side gözüktü , sanırsam 2 hdd'de aynı anda öldü veya kısa devreye mahruz kaldı. Bakalım yarın bilgisayarcıya götürüp orada da denerim.
Çok teşekkürler. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X