Bildirim
Boot'da HDD Gozukmeme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sen boot a değilde harddiskin görünüp görünmediğine baktın mı Advendec kısmında gözüküyor mu ve bilgisayarın açılması içinde genelde Fİrs Boot a Harddiski ayarlamaya gerek yok...
İyi Forumlar... -
setupa girdiğimde sata girişlerinde sadece dvd-rom gözüküyor , fakat yeni hdd ile denediğimde o hdd gözüküyor , psu kablolarını ve sata kablolarını da değiştirip denedim. sonuç yine aynı. -
çalışmayan hdd'ini başka bir pc'de denermisin
belki hdd ölmüştür . -
sata girişlerini değiştirdim , psu girişlerini değiştirdim , farklı kombinasyonlarla denedim , sadece dvd-rom gözüküyor , yedekde olan 2 hddyi kasada duran 2 hdd ile değiştirdim 2 side gözüktü , sanırsam 2 hdd'de aynı anda öldü veya kısa devreye mahruz kaldı. Bakalım yarın bilgisayarcıya götürüp orada da denerim.
Çok teşekkürler. :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran parlaklığı değişmiyor
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- garson tip puanı hesaplama
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- universal serial bus (usb) denetleyicisi
- ekran videosu alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- windows ekran görüntüsü alma
- bilgisayar hızlandırma
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X