Şimdi Ara

Boot esnasında 'Serial number not found' uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar umarım dogru yere başlık açmısımdır. Ben hp dv6-1241et kullanıcısıyım. Dünden itibaren açılısta hp logosu geldiğinde sol üstte serial number not found yazısı çıkıyor.Ayrıca Hp support assistand da bilgisayarın seri numarasını okuyamıyor. Garantiye mi göndermeliyim yoksa ben bu hatayı düzeltebilir miyim?

-Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu acaba? Bios guncellemesi denedim ama sonuç değişmedi:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi €seR -- 19 Şubat 2011; 20:37:17 >

• cihazı servise göndermelisiniz , bu işlemi sizin gerçekleştirebilmeniz mümkün değil , servis tatoo denilen bir işlem yapılarak cihazınızın seri numarası part numarası ve cihaza ait bilgiler giriliyor.
  • benim pc dede aynı sorun var pc cok eskı ne yaptıysam gerı getıremedım bios pil nebilim bir suru sey denedım olmadı servise gondermek gerekıcek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett3

benim pc dede aynı sorun var pc cok eskı ne yaptıysam gerı getıremedım bios pil nebilim bir suru sey denedım olmadı servise gondermek gerekıcek galiba

Modeli nedir cihazınızın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: €seR

Arkadaşlar umarım dogru yere başlık açmısımdır. Ben hp dv6-1241et kullanıcısıyım. Dünden itibaren açılısta hp logosu geldiğinde sol üstte serial number not found yazısı çıkıyor.Ayrıca Hp support assistand da bilgisayarın seri numarasını okuyamıyor. Garantiye mi göndermeliyim yoksa ben bu hatayı düzeltebilir miyim?

-Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu acaba? Bios guncellemesi denedim ama sonuç değişmedi:S

Sorunu nasıl çözdünüz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.