arkadaşlar olay şöyle : windows 7 yüklüydü ama crack süresi dolmuştu ve windows orjinal değil yazısından da bıkmıştım . format atıyım dedim en iyiysi farklı bi versiyonuda yüklerim dedim.labtopda c ve d var sadece format ekranında 100 mb ayrılmış bir alan vardı dedim yani yeniden windows yüklüyorum 100 mb sistem yazsada yanında, benim olmalı ..böylece sildim ve c yi de sildikten sonra yüklemeye giriştim ..öle yüklemeye bıraktım ve gittim geldiğimde labtop kapalıydı .açtığımda bootmgr eksik hatası aldım birtürlü halledemedim .. şuan xp yi yüklemeye çalışıyorum belki ondan sonra windows 7 yi yüklüyebilirim diye...yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
xp yi de yüklüyemiyorum labtop yine kapandı acil yardım .....
Arkadşım konu açmadan önce forumda bi arama yapsaydın keşke işte bu linki kullan
dostum hepsini okudum derdime derman olmuyor .. bootmgr problemlerinin çoğu pc odaklı ve benimkinden farlı sorunlar..hepsini okudum ama işime yaramıyor...
Bir de şunu dene eğer xp cdsini okutabiliyorsan ana yükleme ekranında windows onar olması gerekli burdan bir dos ekranı gelecek oraya help yazarsan komutları göreceksin, FIXBOOT yazıp enterlarsan boot kısmını onaracaktır, belki düzelme şansı olur başarılar.
Boşuna çözüm yollarını denemeyin, bootmgr hatasının karşımıza çıktığı iki bölüm mevcuttur. Sisteminiz beklenmedik bir anda çöktüğü takdirde linkteki çözüm yolları uygulanmalıdır. Şayet format işlemi tam olarak tamamlanamamış ise bu hatayı yeniden göreceksinizdir, ancak bu bahsi geçen şekilde, ''Başlangıç Onarma'' yolu ile onarılamaz. O sebeple tüm birimleri silin, yeniden oluşturun ve biçimlendirin. Daha sonra format işlemine yeniden geçiniz...
Bölümle birbiriyle uyuşmuyor. Bu nedenle veriyor bu hatayı. Eğer içinde önemli bilgilerin yoksa tüm hddyi sil çak formatı gitsin. Eğer önemli bilgilerin varsa, ubuntu ile bilgisayarı cdden aç ve usb bellekeğe filan kopyala veya hddyi sök başka makineye ikincil olarak tak Ve dosyalarını kopyala.