Şimdi Ara

bootmgr image is corrupt the system cannot boot hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
22.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavilion g6 laptopumda windows 7 kullanıyordum ve win7 activator kurdum bilgisayarı yeniden başlattım fakat başlamadı.. bilgisayar açılırken siyah ekranda imleç yanıp sönüyor win7 dvd si takıp çalıştırmak istediğimde bootmgr image is corrupt the system cannot boot hatası alıyorum başka dvd ilede olmuyor biosu eski sürüme aldım oda işlemedi.. f8 yapmaya çalışıyorum işe yaramıyor bir akıl verin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneysınır -- 22 Kasım 2012; 11:12:45 >

• win7 crack lerinin bazıları bu hataya sebeb ola bılıyor rivayete görede o siyah ekranda donma hatası windows 7 nın kendısınden kaynaklanıyormus oyle duydum tekrar yuklemen gerekecek malesef...!
  • windows 7 cd ni tak.pc ni cd den boot et.Bilgisayarınızı onarın(repair) seçeneğini seçin sistem kurtarma seçenekleri gelir burda en üstte ''Başlangıç onarma'' yı seçip işlemin bitmesini bekleyin sonra cd yi çıkarın bu kadar.
    veya başka bir yöntem olarak yine cd takılı iken ve bu menüden en altta ''Komut istemi'' ni tıklayıp bootrec /fixboot olmazsa bootrec /fixmbr komutunu yazıp entera basın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 22 Kasım 2012; 17:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

windows 7 cd ni tak.pc ni cd den boot et.Bilgisayarınızı onarın(repair) seçeneğini seçin sistem kurtarma seçenekleri gelir burda en üstte ''Başlangıç onarma'' yı seçip işlemin bitmesini bekleyin sonra cd yi çıkarın bu kadar.
    veya başka bir yöntem olarak yine cd takılı iken ve bu menüden en altta ''Komut istemi'' ni tıklayıp bootrec /fixboot olmazsa bootrec /fixmbr komutunu yazıp entera basın..

abi harikasin,benim şimdiki sorunuma çare oldun.heryerde bunu ariyordum.teşekkür etmeden geçmeyeyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isi577

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

windows 7 cd ni tak.pc ni cd den boot et.Bilgisayarınızı onarın(repair) seçeneğini seçin sistem kurtarma seçenekleri gelir burda en üstte ''Başlangıç onarma'' yı seçip işlemin bitmesini bekleyin sonra cd yi çıkarın bu kadar.

abi harikasin,benim şimdiki sorunuma çare oldun.heryerde bunu ariyordum.teşekkür etmeden geçmeyeyim dedim.

Rica ederim kardeş, sorunun çözülmesinde ufak bir katkım olmuşsa ne mutlu..

• bende de aynı hata bugün oldu.. hemen buralara baktım. bu sayfa çıktı karşıma. hemen uyguladım... teşekkür ediyorum... hawk a...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma2e -- 4 Aralık 2013; 21:18:53 >
  • INSURG3NT kullanıcısına yanıt
    Kendime borc bildim size teşekkür etmeyi Kardeş ülkeden salamlar.. Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamran94 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Bendende kardeş ülkeye selamlar sevgiler.
  • INSURG3NT kullanıcısına yanıt
    Biraz hortlatmış gibi olacağım ama bootrec /fixboot ve bootrec /fixmbr komutları şu an yarım günlük işten kurtardı beni. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.