Tamam kursun üstadım ,bende onu diyecektim C2 nin burada önemi çok büyük , siz hesabını kitabını yapmışsınız zaten bana susmak düşer Güle güle kullanın . gerçekten çok övgü alan bir RIAA .
elektürükçü
kullanıcısına yanıt
Estağfurullah... Ben de sizin gibi her gün bir şey öğreniyorum. Sizden öğrenecek çok şey var. Dediğiniz gibi C2'nin değeri önemli. Zira devrenin dış dünyaya çıkış penceresi.
Bize bu devreyi yaptıran ALİ kardeşimize teşekkür edelim , yoksa opamplı bir şeyler düşünüyordum ben Jfet lerin başarısı ultra düşük gürültüsü bu güclendiricide mutlaka mihenk taşı . Üzerinde çalıştığım F6 da giriş 170-74 çifti zaten olmazsa olmazlardan ,devreyi deneyenler yerine neler koydu da beğenmediler . Toshiba neden üretimini kesmiş anlamadım . son duyum Toshiba iflas erteleme kararı almış , yarıiletken teknoljisinde ürettiği çok kaliteli ürünlerin yerini doldurabilecek üreticiler var fakat duayenin zor durumda olması üzdü beni .
Bunu daha yeni bitirmiştim ki ALİ Beyden aldığım gazla bu işe giriştim. Yani beni de bu işe yönlendiren ALİ kardeşimiz oldu. (Kulakları çınlamıştır.)
Merhaba Arkadaşlar , bu devreyi bende yapmak istiyorum , elinde 2sk170 GR den fazla olupta satmak isteyen olursa alabilirim veya yurtdışından almak isteyen olursa beraber alalım.
carizmaticaC
kullanıcısına yanıt
SK170 bulmak sorun değil ,sorun olan en iyi match olanına sahip olabilmek . ıdss oranı en düşük olanı ve bunların match olması bu tür phono amplifikatörlerde önem taşır !
o zaman biraz fazla alıp match etmek lazım değilmi , eğer satıcı match etmiyor ise.
carizmaticaC
kullanıcısına yanıt
İsrail li firma güvenilir match ederek veriyor , 2 çift almıştım . gerçekten doğru matchlenmişti . veya Audiokarma sitesinin shop kısmından temin edebilirsiniz .
carizmaticaC
kullanıcısına yanıt
Eğer ilgilenirseniz veya ilgilenecek başka arkadaşlar varsa, Le Pacific phono preamp aliexpress'de hazır yapılmış olarak, üstelik makul sayılabilecek fiyata var. Le Dao
Jasmine gibi bunun da mc katı ekranlı, malzeme kalitesi eşdeğer... Ancak Jasmine'de iki kanal için ayrı besleme katı var, bunda tek...
Selam , İsrailli firmanın linki varsa rica etsem verebilirmisiniz ?