Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
16.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Oyunda bir silah buldum, felaket. Anlatmak biraz zor olacak, resmini çektim.

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU)

Silahın özellikleri tamamen çakma. 6-7 tane mermi birden atıyor, tek mermi harcıyor ve 30.000 falan hasar veriyor ortalama. Acaip birşey.

Ne ara 28 level oldun ?

Pistoller ilk oyuna göre çok çok güçlü,ilk oyunda hiçbir işe yaramıyordu,bu oyunda bayağı bir farkettiriyor.

Neredeyse aralıksız oynuyorum oyunu. Gözlerimin halini görsen şaşırırsın 30 Level'ı geçtim neredeyse. 2-3 gün içerisinde oyunu bitirmiş olurum tüm yan görevlerle birlikte.

• en kısa zamanda ben de edineceğim oyunu acayip heves ettim co-op atarız oyunu alınca artık beyler
  • quote:

quote:

quote:

Oyunda bir silah buldum, felaket. Anlatmak biraz zor olacak, resmini çektim.

Silahın özellikleri tamamen çakma. 6-7 tane mermi birden atıyor, tek mermi harcıyor ve 30.000 falan hasar veriyor ortalama. Acaip birşey.

Ne ara 28 level oldun ?

Pistoller ilk oyuna göre çok çok güçlü,ilk oyunda hiçbir işe yaramıyordu,bu oyunda bayağı bir farkettiriyor.

Neredeyse aralıksız oynuyorum oyunu. Gözlerimin halini görsen şaşırırsın 30 Level'ı geçtim neredeyse. 2-3 gün içerisinde oyunu bitirmiş olurum tüm yan görevlerle birlikte.

İyiymiş valla ben de level 20'yim uzun oyun fakat oynadıkca oynattırıyor

• Evet ya sorma, akşam 10'da falan oturuyorum başına gece yarısına kadar falan oynamak için mesela, sabah 5 gibi falan ancak farkediyorum uyumam gerektiğini Neyse ki bugün ve yarın fazla oynayamayacağım da biraz dinlenmiş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Aral 25'inde yollayacakmış, ilginç..

Heryerde tarih olarak 21 eylül yazıyor. Duyuruda goremedim. Tıpkı diablodaki gibi beceremediler.

Valla ben de ebay'deki alıcılarıma karşı zor durumda kaldım.. Bir ihtimal erken gönderme ihtimalleri var bana, haber bekliyorum.

Oyun sektörü Türkiyede nekadar büyüsede büyüme potansiyeli artsada bu oyun firmaları ile fazla bir yol alamıycaz gibi. Aral mail atıyorum firma kaynaklı 25inde çıkacak yazıyor. Ne internette nede başka bir yerde haber yok. Tamam 25inde çıkacak ozaman kargoya 24ünde verin kardeşim. Yok dağıtım 25inde başlıycak gibi katı bir cevap yazıyorlar. Firma anlayışlarını gözden geçirmeleri gerekiyor fikrimce.

• Oynun cumartesi aldim , gercekten harika olmus. Silahlarin tepkimesi cok daha oturakli olmus. Grafik cok hos geliyor goze... Bende Saatlerce araliksiz oynadim.

Birde oyunun icinden kod cikti. Kod u girdim 100 kb lik bi dosya indirdi benim bildigim oyunda online pass yok. Ve ayrica. extra kismindan uyelik aldim, aldiktan sonra da bi kod istedi ama daha uzun. Bilgisi olan varmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada oyunu almış olupta ortağı olmayan varsa ortak olmak isterim buradan da belirteyim
  • Ben de aldım oyunu arkadaşlar. Şu an indiriyorum yaklaşık 2-3 saate biter yarın da oynarız ekleyin PSN: vaderise
  • arkadaşlar oyun indi sonunda PSN den,pek oyuna bakmadım da bu oyunun online sistemi nasıl işliyor bana açıklayabilecek var mı?
    ilk oyunu oynamadım 2.oyunun da aldığı notları vs. gördüm atladım hemen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Addict_82

quote:

Eski bölgelerdeki düşmanı öldürdüğünüzde XP kazanamıyorsunuz sanırım. Ben öyle gördüm.

Eğer bu söylediğin ikinci oyundaysa e o zaman ne gerek var enemy respawn olayına.Yok loot olayı içinse ilk oyunda respawn enemy'lerde kayda değer loot olayı da yoktu.Ne anlamı kaldı o zaman bu respawn'ın?

Evet bundan emin oldum ve gerçekten sinir bozucu. Bir kere hiç rahat dolaşamıyorsunuz oyunda. Mesela bir bölgeye geliyorsunuz, etrafı temizliyorsunuz. Sonra sağda solda bulunan kutuları açayım derken yine etraftan düşman fışkırmaya başlıyor. Uğraş dur. Çok zaman harcıyorsunuz bunun için. Ayrıca her ana bölgeye, daha sonra yan görevler için yeniden uğruyorsunuz. O zaman düşmanları öldürdüğünüzde ya hiç XP vermiyor ya da 1 XP veriyor.

Loot olayında şöyle bir durum var, ikinci sefer ziyaret ettiğiniz bölgelerde kutulara yine dikkat etmek gerekiyor çünkü bu sefer çoğundan büyük ihtimalle eridium çıkıyor. Oyunun en basit ve ilk ziyaret edilen yerine bile gitseniz, bazen düşmandan rare item'lar düşebiliyor. Yani XP konusu kötü olsa da, loot olayı fena sayılmaz.

cevabın için teşekkür ederim.İlk oyunu her ne kadar bu anlattığım can sıkıcı xp olayına rağmen zevkle oynamış olsam da bu ikinci oyunu sırf bu xp olayı yüzünden gecikmeli almaya karar verdim.6 ay olsa da bir yıl olsa da iki yıl olsa da fiyatı aşağılara çekildiği zaman alırım artık.

• Kesinlikle öyle değil kaçkere respawn olan düşmanlar geldi aynı yerlere 3-4 kere uğradım 1xp veriyor ama bazen, genelde normal xp veriyor bana.
  • quote:

Kesinlikle öyle değil kaçkere respawn olan düşmanlar geldi aynı yerlere 3-4 kere uğradım 1xp veriyor ama bazen, genelde normal xp veriyor bana.

Aynı yerlere gelmek derken, farklı haritaları dolaşıp yeniden eski yere dönmekten bahsediyorum ben. Bir de o bölgede ana görev olmayacak ve haritanın o bölgesi açık olacak. O zaman hep 1 XP veriyor.
  • Beyeler hangi Karakterle basladiniz oyuna. Ben kizla basladim ( ismini unuttum ) lvl 16 oldum su ana kadar oyun kitledi resmen ben ... Dahada ileri giden arkdaslardan tavsiyeler alabiliriz. Mesela hangi skill leri alalim. ( Aldigimiz skilleri sifirlayip tekraradan baska skilleri alabiliyoruz ). Silahlar ekletiler. Tavsiyeleriniz neler ?

Ek ; psn de oyunun bi dlc si var o dlc nin icerigini neler bilgisi olan varmi ?

Sagilarimla ...

• Basladigin karakter rus mui

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende siren ile başladım , genelde 4 çeşit silah ve her birinde faklı bir özellik ile kullanıyorum böylece hem mermi sorunu olmuyor hemde karşıma cıkana göre değiştirebiliyorum
    örneğin
    sniper + corrate ( robotlar için mükemmel , 2 kurşunda meftalar, bu arada bacaklarına ateş ederseniz , bacaklar kopuyor ve o sekilde ilerlemeye çalışıyorlar bu güzel olmuş ) ,
    smg + electricute ( kalkanlar için kullanıyorum )
    pistol + fire ( her türlü insan ve hayvanlarda )

skilleri deyeni, cok cuzu miktara sıfırlanabildiği için beğenmezseniz değiştirisiniz. siren için konuşursak 3 yolu var
    phaselock kullanırım diyorsan 1. grup Motion
    hayatta kalma ve sağlık diyorsan 2. grup Harmony
    hasar verme düşünüyorsan 3. grup Cataclysm gitmelisin ,

benim amacım biraz phaselock bolca sağlık olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: nevalsem

bende siren ile başladım , genelde 4 çeşit silah ve her birinde faklı bir özellik ile kullanıyorum böylece hem mermi sorunu olmuyor hemde karşıma cıkana göre değiştirebiliyorum
    örneğin
    sniper + corrate ( robotlar için mükemmel , 2 kurşunda meftalar, bu arada bacaklarına ateş ederseniz , bacaklar kopuyor ve o sekilde ilerlemeye çalışıyorlar bu güzel olmuş ) ,

skilleri deyeni, cok cuzu miktara sıfırlanabildiği için beğenmezseniz değiştirisiniz. siren için konuşursak 3 yolu var

Eyvallah hocam bilgiler icin. Bende dusmana gore silah ve eklenti aliyorum kalkanlilara genellikle asitli silahlar ve patlayicilar aliyorum.

Ayrica ben full 3. Gruptaki skill leri aldim ;).

Dostum kac lvl sin ya baya skiil almissin. Sadece lvl atlarkenmi skill puani veriyo yoksa baska yolu varmi ?

Hasan abi Rus degil maaleseff :)))))

• Borderlands 2'deki Easter Egg'lerin sonu gelmiyor. Bundan önce oyunda Minecraft bulunmuştu şimdi de, bu senenin hit RPG'lerinden Dark Souls ile ilgili bir enstantane keşfedildi.

Caustic Caverns adlı mekanda oyuncular, Dark Souls'tan alışık oldukları bir sahne ile karşılaştılar. Bir hayalet kayaya oturmuş ortada da Bonfire'a benzeyen bir ateş. NPC'nin ismi ne mi dersiniz? Solitaire! Şu Microsoft'un her işletim sistemine yükleyip verdiği kart oyunu Solitaire. :) Dark Souls'ta ise Solaire of Astora adlı bir NPC olduğunu hatırlayacaktır oyunun müdavimler.

Easter Egg nedir?: Yapımcıların bilerek ve farkında olarak yapıp oyuna aktardıkları ve oyuncuların onları bulup şaşırmalarını bekledikleri gizli sahneler, nesneler vb.

Kaynak: Bölümsonucanavarı

Belki daha bilmediğimiz oyunlar verdır. Telif hakkı ödüyorlar mı merak ediyorum bu arada.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Je-sZjHpW8I&feature=player_embedded#!]

• Ultimate Loot Chest'lerim geldi, inanılmaz güzel bir set olmuş. Resmen dolu dolu, nasıl koleksiyoner versiyonu olurmuş görsün firmalar. Favori koleksiyoner versiyonlarım arasına girdi hemmencecik =)
  • quote:

quote:

Kesinlikle öyle değil kaçkere respawn olan düşmanlar geldi aynı yerlere 3-4 kere uğradım 1xp veriyor ama bazen, genelde normal xp veriyor bana.

Aynı yerlere gelmek derken, farklı haritaları dolaşıp yeniden eski yere dönmekten bahsediyorum ben. Bir de o bölgede ana görev olmayacak ve haritanın o bölgesi açık olacak. O zaman hep 1 XP veriyor.

Tamam highlands'de bir karargah var robotlar kaynıyor,oraya farklı haritaları dolaşıp kaç kere geldim,yine xp veriyor,illa 1xp verecek diye bir kaide yok,yine de tekrar deneyeyim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Orijinalden alıntı: nevalsem

bende siren ile başladım , genelde 4 çeşit silah ve her birinde faklı bir özellik ile kullanıyorum böylece hem mermi sorunu olmuyor hemde karşıma cıkana göre değiştirebiliyorum
    örneğin

Eyvallah hocam bilgiler icin. Bende dusmana gore silah ve eklenti aliyorum kalkanlilara genellikle asitli silahlar ve patlayicilar aliyorum.

Ayrica ben full 3. Gruptaki skill leri aldim ;).

Dostum kac lvl sin ya baya skiil almissin. Sadece lvl atlarkenmi skill puani veriyo yoksa baska yolu varmi ?

Hasan abi Rus degil maaleseff :)))))

yok ben daha 50 olmadım , sadece borderlands in sitesindeki hesaplayıcıyı kullandım

http://www.borderlands2.com/us/skilltree/siren.html

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.