Şimdi Ara

BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
7
Favori
21.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda end game denen kısımda raid yada dungeon varmı pvp var mı destiny ve division ların hepsini oynamış biri olarak soruyorum videoları izledim ama hiç birinde bu tarz şeyler görmedim yada gördüm de ben anlamadım sormak istedim 300 tl verdikten sonra ek paket gelicek mi gelicek se ücretli mi olucak en önemlisi de dediğim gibi oyunu bitirdik ya sonra ne olucak :)
  • Oyunda bosslara ciddi nerf gelmesi gerekiyor. Beasthunter falan neyse de Siren oynayanlara baya haksızlık var özellikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan gorevleri aksatmiyorum hic hatta bir gorev sinirsiz silah veriyor mermisi bitmiyor siren 30 oldum cok zorlandigim soylenemez.

• Bir boss haricinde iki kere denediğim hiç zor olmadı, yan görevlerin hepsini yaparsanız oldukça iyi gelişiyorsunuz. Bütün silahları Legendary yaptım 40 level oldum. Dün 80 tane Golden Chest açtım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU]

• Oyunu daha oynamadım ama bu oyunla ilgili beni şaşırtan tek şey metacritic notunun 79 da kalması, hatta bir kaç kere kontrol ettim yanlışmı bakıyorum diye, en azından 85 ve üzeri bekliyordum. Zaten garip bir şekilde 2019 çıkan fps lerin hepsi ortalama veya düşük notlar aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 1 Ekim 2019; 22:7:30 >
  • Saçma sapan bir dergi 100/40 vermiş. Dikkat çekmek ya da reklamını yapmak için. Ortalamayı o düşürmüş, yoksa senenin en iyi oyunlarından birisidir.

• arkadaşlar ZANE karakteri için nasıl oynamamı tavsiye edersiniz oynayan var mı

• Borderlands 2'yi çok uzun bir süre oynamış biri olarak, oynayan arkadaşlara sormak istiyorum. Bu oyuna 300 TL vermeye değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Bir boss haricinde iki kere denediğim hiç zor olmadı, yan görevlerin hepsini yaparsanız oldukça iyi gelişiyorsunuz. Bütün silahları Legendary yaptım 40 level oldum. Dün 80 tane Golden Chest açtım.
    Hocam adını unuttum ama kalkanlı, yere elektrik veren boss var mümkün değil ölmüyor. Zane hadi dikkat dağıtıyor vs halledebiliyor ama Siren’le o alanda sadece çember çizebiliyorum bossun etrafında.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    syeell kullanıcısına yanıt
    Bir iki level alıp gelin hocam kolayı var. Zaten o Boss görevi aldığınız levelden bir kaç level üstündü. :)

syeell YouTube'da sağlam Buildler var onlara göre yapın biseyler. Zane ilerde aşırı güçlü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 5 Ekim 2019; 13:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B936BAF39

Borderlands 2'yi çok uzun bir süre oynamış biri olarak, oynayan arkadaşlara sormak istiyorum. Bu oyuna 300 TL vermeye değer mi
    tabiki değer hocam ben 80 saati devirdim oyunda dahada yapacak şeyler var..

• Ben bu seriyi hiç oynamadım direkt olarak son oyunu oynasam fark eder mi?

• dımmışali kullanıcısına yanıt
    Hocam bence önceki serileri de oyna zaten baya ucuzladılar. Oyunun evrenine daha çok hakim olursun.

• invincible boss niye yok bu oyunda, dlc ile eklerler umarim.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bir bölge var, kimse girememiş muhtemelen Dlc ile oraya ulaşıcaz.

• Arkadaşlar ds4 yontemini deniyen oldu mu ?

• arkadaşlar BORDERLANDS 3'te new game yapmadan oyun içinde karakterimizi değiştirebiliyor muyuz mesela ZANE'den FL4K'ya geçiş yapabiliyor muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: syeell

arkadaşlar BORDERLANDS 3'te new game yapmadan oyun içinde karakterimizi değiştirebiliyor muyuz mesela ZANE'den FL4K'ya geçiş yapabiliyor muyuz
    Maalesef yapamazsın

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    sağol.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.