Şimdi Ara

BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
7
Favori
21.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski serilerden (tales from borderlands dahil) karakterler var cok hosuma gitti.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Kadro çok zengin,tüm geçmiş oyunlardan kilit karakterler var görünüyor.Oyunu dün gece biraz daha oynadım,haritalar bile eskisine göre genişlemiş.Yeni bir silah buldum spoiler olmasın çok eğlenceli,Sir hammerlock konuşup görev verirse gidin yapın level 8 ya da 9 luk,ordan düşürdüm,mavi renk ama ciddi iş yapıyor.
  • Dün 8 saat oynamışım ,adeta esir etti. Standart Ps de bile yağ gibi akıyor.Silah animasyonların üstünde çok durmuşlar. Golden keylerle bir tane Legendary silah düşürdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ gibi akıyor mu? Oyun one x de bile sabit 30fps değil lağıma akıyor olarak düzeltelim bence onu.

• Bende yağ gibi akıyor, farklı oyunları oynuyorsak bilemiycem.

• Digital Foundry testi çıksın anlarız:) Serinin en kötü optimize sorunu olan oyunu bu. Aşağıdaki video da 4K da ve One X de 30fps altında çalıştığını görebilirsin.

Quantum OLED | displays | gaming & moreyoutube
    [4K] Borderlands 3 in 4K HDR | Samsung 65Q90R QLED TV
    https://www.youtube.com/watch?v=cj_palQwS1U&feature=youtu.be

• Fps dediğin şey bir güncellemeyle bakar. Yakında Hotfix gelecektir ama dediğim gibi standart Ps de bile sorunsuz oynuyorum.:) Serinin en iyi halkası olmuş ayrıca.

Ayrıca oyunun iki modu var karıştırmayalım birbirine.
    4K 30 FPS yahut 1080p 60 fps. 4k da tabiki 30 fps olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 14 Eylül 2019; 18:53:2 >
  • Arkadaşlar oyun güzel gözüküyor. Benim bir sorum var. Oyun açık dünya deniyor. Destiny tarzı bir oyun mu? Aynı gezegende benim dışımda da oyuncular var mı? co-op için sadece listemdeki arkadaşlar ile mi oynayabiliyorum? Yoksa parti arama özelliği var mı?
  • komoli kullanıcısına yanıt
    İster tek başınıza isterse Coop (arkadaş ya da yabancı olması önemli değil) deneyimleyebiliyorsunuz. Kimse kimsenin oyununa davet olmadan giremez. Destiny'nin offline hali gibi düşünün. Ama çok daha çılgın olanı, Borderlands evreni tuhaflıklarla doludur. Daha ilk dakikadan sizi içine çeker. Nasıl ki Half-life , Bioshock, Gears 1 gibi oyunlar FPS tarihini değiştirdiyse Borderlands da öyledir.

• Oyun 4k da 30 fps yi, performans modunda 60fps yi veremiyor sorunda burada zaten.

• Hocam çıkalı daha 2 gün oldu, normal sorunlar bunlar. Days gone bile 20 tane güncelleme yedi. Hem Bo3'e henüz güncelleme de gelmedi.

• BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU]

BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU]

Silah tasarımlarında aşmışlar.

• oyun çok iyi tek zorlandıgım olay aim olayı, gta5 deki gibi auto aim olsa çok iyi olurdu. (auto aim var ama gta gibi diil)
  • BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU]

İlerledikçe daha bir hayran kalıyorum oyuna , grafik seviyesi de ikinci oyuna göre baya bi ilerlemiş. Şuana kadar tek problem Golden Chestten yeterli Legendary Weapon düşmemesi. Onu da sanırım güncellemeyle halledelerler. Şuan ikinci gezegendeyim, manzalar baya bir hoş duruyor.

• Fazla rağbet görmedi oyun, en büyük etken fiyat olmuştur. Benim gibi indirim bekleyen çok kişi vardır diye tahmin ediyorum.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Us psnden pekala alınabilir fiyatta, Redditte inanılmaz bir ilgi var oyuna, yani rağbet görmedi demek haksızlık olur. :)

• TR PSN'den pek rağbet görmedi desek daha doğru olur :)

• Merhaba hocam. Özelden yazdım fakat mesaj alıcılarınız kapalı. Oyunu deneyimlemek istiyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Us psnden pekala alınabilir fiyatta, Redditte inanılmaz bir ilgi var oyuna, yani rağbet görmedi demek haksızlık olur. :)
    Orası öyledir kardeşim ;) bizim forumda pek ilgi yok demek istedim ben

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.