Şimdi Ara

Bornova-Basmane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Bornovadan Basmaneye nasıl giderim? Ne kadar sürer? yardımcı olun İzmirli kardeşlerim

• Metro ile hilal ya da Halkapınar yapıp oradan izban ile aktarma yapabilirsiniz

Eshot Hattını bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Metro direk gitmiyor mu?
  • bornova metroya binersin zaten görceksin basmane diye istasyon var direk gidiyo yani 7-8 dk sürer fazlası olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaNs

Metro direk gitmiyor mu?

Emin olamadım internetten baktım da metro hattı üzerinde galiba Basmane

Hocam metroya atlayın, durak Listesi var zaten. Basmane varsa aktarmaya gerek yok. Metroya garanti bineceksiniz onu söyleyeyim

• Bornovadan metroya bin direk basmane durağı var zaten görürsün olmadı bir görevliye sor gösterir.
  • teşekkür ederim arkadaşlar, birşey daha soracağım basmane metro ile gittiğimde tren garı yakın mıdır :)
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşlar, birşey daha soracağım basmane metro ile gittiğimde tren garı yakın mıdır :)

Değil diye biliyorum ama arkadaşlar cevaplasin yine de . Şehirler arası mesafede izban guzargahi kullanılıyor çünkü

• quote:

teşekkür ederim arkadaşlar, birşey daha soracağım basmane metro ile gittiğimde tren garı yakın mıdır :)

Basmane metrodan çıkınca yanında diye biliyorum tren garı

• quote:

Basmane metrodan çıkınca yanda tren garı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.