Şimdi Ara

Borsa sitesinde satılık reklam alanı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda günlük tekil 300 ziyaretçi alıyoruz. Bunun yaklaşık yarısı da yeni ziyaretçi. (Biz de reklam veriyoruz) Ayrıca ziyaretçi sayımız hızlı artmakta olduğu için ay sonunda 500-1000 tekil arasına çıkacağımızı tahmin ediyorum.

Sitede 2 tür reklam seçeneğiniz var.

1) 728*90 banner.

Bunu satın aldığınızda sitenin anasayfada istediğiniz bir kısmına bu boyut bannerınız eklenecektir.

2) Rapor reklamı.

Bu bizim esas satmak istediğimiz ve tüketiciye ulaşımı kesin, yeri de çok geniş bir reklam türüdür. Sitemizde zaman zaman raporlar hazırlıyoruz. Bu raporlar pdf formatındadır. Bu raporların içerisine tam sayfa reklam alacağız. Böylece raporu okuyan yatırımcı tam sayfa reklamınızı da içerisinde görecek.

Fiyatlandırma:

1) Banner için fiyatlandırma, her 1000 tekil gösterim için 1$ olacaktır. Ödeme peşin alınacak ve reklamınız sitede kotanız dolana kadar yayınlanacak. Minimum alım 10$'dır. Ayrıca reklamı servera aktardığımız günün datasını hesaba kaydetmeyecek, o süre (1-24 saat arası şansınıza...) ücretsiz sayılacaktır.

2) Rapor için fiyatlandırmamız, rapor başı tam sayfa 10$'dır. Bu modelde reklamınızı rapor okuyucusunun okuması garantilenirken, rapor içerisinde reklamınız daimi olarak kalacaktır. (Ana sayfada raporun tahmini bulunma süresi 3 aydır... Sonra arşivden erişim verilecek... Ancak tabii ki yayınlanacak bir raporun ilk 15 gün etkili ziyaretçi alacağını farzedebiliriz...)

Reklam verenler için direkt kendi serverımızın sayacına kullanıcı ismi tanımlayacağız. Buradan site ziyaretini takip edebileceksiniz.

Eğer içerik sahibi bir siteniz var, veya satacak iyi bir ürününüz mevcut ve direkt ALIM GÜCÜ YÜKSEK insanlara erişmek istiyorsanız; tam size göre.

(Not: Ayrıca sizin bize cazip bir teklifiniz olursa da iletmekten çekinmeyiniz...)

(Not 2: Sırf reklamdan kazanalım diye zırt pırt rapor ya da içerik yayınlayan bir site de değiliz. Az ama öz içerikle kendimizi okutan bir siteyiz...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORATORYUM -- 7 Ağustos 2008; 4:29:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MORATORYUM

...........................................................

(Not 2: Sırf reklamdan kazanalım diye zırt pırt rapor ya da içerik yayınlayan bir site de değiliz. Az ama öz içerikle kendimizi okutan bir siteyiz...)

Reklamdan para kazanma endişeniz yok mu?
  • Var. Ama kalite bizim önceliğimiz. Devamlı kalitesiz ve sayıca fazla rapor yayınlanayan bir site, takipçisini kaybeder. Çünkü içerik sitesiyiz biz.

Atıyorum ayda 30 rapor çıkarıp ucuza reklam satmaksa, 5 tane gerçekten işe yarar rapor çıkarıp pahalı satmak bizim açımızdan daha iyi.

Yani reklam geliri öncelik, ama 1. öncelik değil.
  • Cevap yazdım ama gözükmedi nedense. 2 cevap gözükürse sonra, bundandır.

Biz reklam gelirinden önce kaliteye önem veriyoruz. Reklam geliri olsun diye rapor hazırlamayız. Sadece rapora konu edilecek yeni bir durum varsa rapor hazırlarız. Açık olabildim sanıyorum.

Bugün itibariyle sanıyorum 500 ziyaretçiyi bulacağız. Hızlı büyüyoruz. Umduğundan çok hızlı...
  • Yazdıklarım gözükmüyor burada enteresan şekilde.

450+ oldu günlük ziyaretçimiz.
  • Hah gözüküyor :). Aradaki 2 mesajım nedense gözükmüyor. Anasayfada mesaj sayısında beliriyor halbuki... Neyse...

Reklamdan gelir endişemiz elbette var da, bunda biz kaliteyi 1. plana koyuyoruz. Yani şimdi ben istesem her gün 1 rapor yazar, ayda 30 rapor çıkarırım siteden. Ama yazmak için yazdığımdan dolayı kalite düşer ve okunmaz. Biz sadece lazım geldikçe rapor hazırlar, lazım geldikçe link ekler, lazım geldikçe güncelleme yaparız. Elbette günlük güncelleniyoruz ama gerekeni ekliyoruz.

Yani içerik sitesiyiz. Okunmak derdindeyiz. Kullanıcının içeriğinden seçim yapıp okuduğu değil, ne güncellediyse merak edilen ve okunan bir site olmak derdindeyiz.
  • 4 tanesi 728x90, 3 tanesi bağlantı birimi olmak üzere 10 tane reklam alanı çok değil mi?

İlk izlenimim sanki site sırf para kazanmak için kopya içerikle hazırlanmış hissi uyandırıyor. Siz demeseniz özgün içerik olduğuna asla inanmam.
  • Kopya içerikle borsa sitesi hazırlanmaz. Ayrıca bu işlerin legal kısmı da vardır. Birisi benim raporumu kaynaksız çalsa, mahkemelerde sürünür.

Düzgün yerleştirildikten sonra bu reklam alanları çok değil.
  • Sizin siteniz, diyecek bir şey yok. Ben sadece reklam alanlarının çokluğu beni bir ziyaretçi olarak rahatsız etti demek istedim.
  • Konuyla ilgili olsan rahatsız etmezdi ;). Zira çok hızlı büyüyoruz. Başarılı bir site olacağız inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORATORYUM

Konuyla ilgili olsan rahatsız etmezdi ;). Zira çok hızlı büyüyoruz. Başarılı bir site olacağız inşallah.

8 yaşımdan beri borsa ile yatıp kalkıyorum, babam sayesinde.
    Yaklaşık 1 senedir, gerçek anlamda oynuyorum.

Yine de rahatsız etti. Neyse konu çok uzadı. Yolunuz açık olsun.
    Gerçi konu sayemizde yukarı çıkıyor.

• Bana bugüne kadar reklamlarınız rahatsız ediyor diyen ne bir e-mail, ne de başka bir mecradan uyarı geldi.

Ama çift haneli sayede içeriğin çok beğenildiğine dair mailler aldım. Buradaki içerik çok değerli. Ancak da maliyetleri karşılıyor.

Her 20 sayfada 1 tane linkin tıklandığı verisini de göz önüne alırsak, ziyaretçi reklam içeriğiyle ilgili. Bu da bir sitenin isteyeceği bir şeydir.
  • ziyaretçi kaynağı görebilirmiyiz ?
  • Evet. İlgileniyorsanız direkt server üstünden kullanıcı adı tanımlayabiliyorum. Orada tekili, çoğulu falan mevcut. PM atın ilgiliyseniz...
  • Bu arada bugün sanırım 500 ziyaretçiyi bulacağız. Bu hafta muhtemelen 500 civarı gider gibi...
  • Merhaba bende borsa siteme reklam alacağım ve sponsor arıyorum.
    İlgilenenlerhttp://www.borsanasiloynanir1.com/reklam/ sayfasından benimle irtibata geçebilirler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.