Şimdi Ara

Borsada hangi dönemdeyiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu stopaj saçmalığı ve faizlerin de artık artmayacak olmasıyla 350 dolara yolu var çok rahat, bunu dolar 35'iken yapsa 12.250 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 2 Mayıs 2024; 16:52:13 >
  • Sıkı para politikasına gidiliyor gibi bir durum oluştu. Borsanın çıkış trendine ters etkisi olmaz mı sizce?

03/06/2024 Bist 100 endeksi; 10.556,80 di kapanışta.

Dolar: 32,16 tl.

Gram altın: 2.430,80 tl

Ons altın: 2.350 45 usd

• Bir üstteki postumda bahsettiğim borsanın çıkış trendine ters etki oluşmuştu ve 10 bin desteğine kadar gerileme gerçekleşmişti. Bayram sonrasında enflasyonist etkiler nedeniyle yükseliş ne zaman başlar şu an kestirmek kolay değil.

Başka yorum yapanlar da olsa da ortak görüşler ve beklentiler ortaya çıksa keşke.

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Bu hafta faiz kararına kadar ben nakitte dururdum, insanlar hala tam tatilden de dönmedi ilk günler hacimsiz olabilir.
    Belki biraz alta çekebilirler yine veya bir bakmışsınız açılıştan 30 dakika sonra 11 bin yapmışlar :D bilanço dönemi bitti, çok iyi bilançolar da yok karışık biraz. Vergi saçmalığı hala soru işareti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • batışşş

• 10.991,57 bist endeksindeyiz. 11 bin üzerinden geriledi endeks. Kısa vadedeki düşüş devam eder mi bilemem ama önümüzdeki bir buçuk senelik (2026 başına kadar) uzun vadede, endekste genel bir yükseliş bekliyorum. (Yatırım tavsiyesi değildir.) (24/07/2024 kapanışı)

Tarih: 25/07/2024 Saat 02:55 civarı

Usd/TL; 32,86

Gram altın; 2533 TL

• Hisseler dolar bazında ucuz kalmadığı için ve kura baskı uygulandığı için ve de yüksek faizin etkisi ile borsaya yabancı para akmıyor. Şimdilerde bir de ortadoğuda sıcak gelişmeler var ve bu da bir etken. Mesela bu akşam İran İsrail'e füze saldırısı yaptı. (01/10/2024 Salı)

Bist 100: 9.351

Gram altın: 2.929 tl

USD: 34,22 tl

(Yatırım tavsiyesi değildir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 1 Ekim 2024; 22:44:20 >
  • Borsa bir aydır düşüşte git gel yapıypr kimisi. Mart 2024 te çıkış yaptım ve 45 gün önce yarı yarıya girdim. Kalanını da şuu sıralar alım yapıp tastamam malda olacağım.

Gerek abd seçimi gerekse iç tarafta tutarsızlık-lar yabancı gelişini geciktirebilir yada bekle gör olarak tecrübe edeceğiz.

yabancı için tamamı ile tahtalar çok ama çok ucuzladı. Altı ay bir sene sonra nerelerde olur nerelere gelir daha ne kadar böyle kalır göreceğiz. Bir seneden az fazla süredir düşüşte -kısmen de yer yer testereye giriyor.

Biraz yan tahta biraz ana kağıtlarda olacağım.

zararda olan çıkmasın ve ekleme yapabiliyorsa ekleyerek zamana bıraksın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.