Şimdi Ara

Borusanın Bahaneler Üreterek Ücretsiz Airbag Değişim Hakkımı İhlal Etmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

yazılanlar çelişiyor , oynanmış airbagi kimse değiştirmez ayrıca hangi akla hizmet airbagle oynandı onu da anlamadım

araba 15 senedir güvenliksiz di şimdi mi aklınıza geldi

zaten türkiyede hep servis suçlu tüketici hep sütten çıkma akkaşık

İyi ama yazdığınızda çelişiyor. 15 senedir BMW neden geri çağırma yapmıyor da şimdi yapıyor? Çünkü biri dava ediyor ve kazanıyor. BMW'de değiştirmek zorunda. Çünkü hatalı. Bu arkadaş ikinci el almış, ilk sahibi değil. Konuyla çok alakasız yani aksiyon almama sebepleri. Direk Almanya'ya mail attık zaten. Dönüş bekliyoruz konuyla alakalı.

araç sahibi ben oynadım diyor siz bu araç 2.el eski sahibi oynamış diyorsunuz. karar verin kim oynadı ?

Yanlış yazmış kendisi. Her hangi bir oynama yapılmadı ki araç yeni alındı zaten.

araç sahibi 2 kez ben oynattırdım diyor siz araç 2.el diyosunuz. servise de böyle konuştuysanız normaldir.

az biraz işi bilen siz servise 2.el aldık haberimiz yok diyip airbagi değiştirtmeye çalışıyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani araba daha garanti kapsamında olur da "elletmişsin,değiştirmem" dersin...15 yıllık araç...Bakacaksın,senin orijinal airbagin ise değiştireceksin...Bu kadar basit...
    Bu ülke ne çekiyorsa kraldan çok kralcılardan çekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Hani araba daha garanti kapsamında olur da "elletmişsin,değiştirmem" dersin...15 yıllık araç...Bakacaksın,senin orijinal airbagin ise değiştireceksin...Bu kadar basit...
    Bu ülke ne çekiyorsa kraldan çok kralcılardan çekiyor...

yavşaklık işte. bu memlekette her zaman müşteri suçludur. tek istisna var malı henüz almamış olmak.
  • Konuda herkes haklı
  • Konuyu güncelledim.
  • Ö.M lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.