Şimdi Ara

BORZ MOTOR GALERİSİ NASILDIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.el bir aracın gerçek kmsini allahtan başka kimse bilemez. Şimdi burada yapılan hileleri yazmayalım örnek olmasın. Ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir hikmeti.
  • Ben de takip ediyordum ama geçenlerde ds4 sattılar araba patlaktı 20 küsür hasar kayıtlı. Şans eseri arabanın piyasasına bakmak için malum siteye girince aracın eski ilanını buldum küçükçekmecede bir adam satıyordu ilanı kaldırmamıştı aynı araba koltuğundaki lekeden tanıdım bayağı uyguna koymuşlardı borz motorda almış yağlamış ballamış üzerine 10k koyup birine sattılar alan adam inşallah arabanın patlak olduğunu biliyordur. Galeriden ve al sat yapandan araba alınmaz. Genelde sorunları satışı yapana kadar giderirler ondan sonra araba alanda patlar. Zaten çok şikayet var araştırırsanız görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 24 Aralık 2019; 10:47:3 >
  • Haklısınız bulaşmamak lazım ozaman
  • şimdide biz ağır hasarlı araçlarla çalışmıyoruz yazmışlar.
  • oktarbey4242 O kullanıcısına yanıt
    İlanlarına bakmıştım bir ara ama hep çelişkili ifadeler yazıyordu.

Örneğin; “Aracımızın BAZI yerlerinde boya mevcuttur.” gibi.

Açıkca yazmadıkları için güvenmeyip vazgeçmiştim, İstanbul’da olmama rağmen gidip bakmadım bile.
  • Ekspertiz denilen bir şey var, alırken gider gösterirsiniz, km olayını da yetkili servis vs sordurabilirsiniz. Tabi aracın yaşı arttıkça risk artar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.