Şimdi Ara

BOŞ ALAN DOLU GÖZÜKÜYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlar. Yakın zamanda Samsung Galaxy Note 2 N7100 adlı telefonu aldım. Orjinal lakin kaçak olduğu için garantisi falan yoktu. Ve daha yakın zamanda dedim ki "Ben buna note 3 ün rom'unu kursam çalışır bence". Sonra biraz araştırdım ve DEVIL dual boot recovery ile DEVIL dual boot kernel adlı 2 dosya indirdim. Kerneli flashladım recovery i kurdum falan derken 2. rom için bir yer falan oluşturdum şu adımları izleyerek:

-dual boot menü
    -create secondary system e basın 2-3 dakika sonra 2.işletim sisteminiz için gerekli olan yer açılmış olacak,işlem bittikten sonra
    -enable mounting of primary files
    -enable mounting of secondary files yazacak şekilde butonlara basın

sonra kuramadım olmadı falan. Sildim, wipe attım full wipe attım yeniden rom kurdum ama telefonumda çok büyük bir yer kaybı oldu. Şöyle ki hafıza durumunu öğrenmek için Ayarlar>Daha fazla>Kayıt yeri bölümüne gelerek ne kadar yer kaldığına bakmak istedim. Ve baktım ki kullanılabilir alan 2.03 Halbuki 10 gb boş alana hiçbir uygulama resim vs yüklü değil. Çeşitli dosyaların altında 7 GB yazıyor. Ben bunu nasıl sileceğim? Lütfen yardım edin lütfen.

Resim Link:http://i.hizliresim.com/BDkMkg.png

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.