Şimdi Ara

BOŞ CD'DE KAMPANYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatlar En az bir kutu(600 adet) icin geçerlidir.

700mb 56x Orjinal 50'lik Kutulu Princo = 210 Bin
    700 mb 48x Magic Blue=225 Bin
    700mb 52x Magic Platium = 245 Bin
    700mb 52x Speed = 235 Bin
    700mb 40x Oky japan Teflon = 375 Bin
    1,44 mb Datace Renkli Disket = 300 Bin
    1,44 mbCreation Disket = 325 Bin

ODAK-Net internet cafe MANİSA
    Diğer illere de Kargo ile gönderilir. 5000 ve üzeri alımlarda KARGO BIZDEN.
    0236-239 68 14
  • Şansa bak bendede Philips Writer var Princo cd yazıyor fakat okumuyor bazen atlayıp fln yazıyor saçmalıyor sadece Princo da garezi var herhalde
  • Son bilgi: Kadıköy DMS'te* boş CD: 0.10 $

* Ziraat Bankası sokağına dalın. Yazıcıoğlu'nu geçin. Sağda Eksen Bilg. var, onu geçince hemen sağda.
  • ucuzmuş baya bu korsancıların işe gelir
  • ben 190.000 e burn marka alıyorum çok iyi memnunum ben hep 16x de çekiyom sorunsuz adam princoyu istesem 160.000 e getiririm dedi ama kötü iyi deil dedi. bence princo da iyi miktir git diycektim adama
  • aman sakın alamayın arakadaşlar ben konyadan aldım 100 lük 15 milyon hepsi depolu aman derim.
    altları çizgi çizgi bazı yerleri atmış

• Ben Mecidiyeköy/İstanbul'dan 50 adet Princo CD'yi 12 milyona aldim. Mecidiyekoy'deki butun bilgisayarcılar 50'lik ve 100'lük pakette CD satıyor.

100 tane Princo 21 milyondu...
  • defolu demek istedim heralde
    yaw arkadaşlar ne var buna ben zonguldak gibi yerde tanesini 250 bine alıyorum yani 100 tane alsam 25 milyon hem de diamond yani gene iyi cd bişey olmuyo
    hayır şöyle 100 lükler 10-15 milyona inince böyle başlık açın olmaz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

aman sakın alamayın arakadaşlar ben konyadan aldım 100 lük 15 milyon hepsi depolu aman derim.
    altları çizgi çizgi bazı yerleri atmış

nerede ne marka aldın söylermisin aarkadaşım
  • cdyi yakında üste para vererek vereceklerde asıl dvd fiyatları nasıl istanbulda. ben izmirde 10 luk paket (4x dvd+r) 7,5 ytl ye alıyorum dms oralar nasıl?
  • princo iyice düşürmüş kaliteyi , artık almıyorum
    Nortech alıyorum 100 tanesi 24 milyona
  • konyadan princo marka aldım 100 lük hepsi defolu 15 milyona kutusuyla satıyorlar.
  • princo kötü değil ama piyasadaki Princoların çoğu sahte
  • Bursa'da bile Princoların 50 likleri 11.500 lira, aynı fiyata Diomand lar bide..İstanbul'da daha ucuza satan yerler olmalı..
  • ben 100 tane 20 milyon a fly aldım esk de sorun çıkarmadı hiç.eskde 20 mil olan istanbulda çok daha ucuzdur deneyin derim.diamond ve princo da kullanmıştım.hiç bi fark yok.hatta diamondlardan ii gözüküyo.diamondlar okuma problemi çıkarmaya başladı.
  • Büyük şehirlerde olanların ne güzel böyle seçme ve en kaliteliyi en cuza alma şansı var. Ben anadoludayım bizim böyle bir şansımız yok malesef. Geçenlerde hepsiburada.com dan ITSPEED markalı ucuz diye 100 tane aldık. 8X le ancak yazabiliyorum ve de sürekli hatalarla karşılaşıyorum. Kesinlikle almayın.
  • peki en iyi CD marjkası nedir???
  • arkadaşlar ben cdlerimi cdpazari.com dan alıyorum 600 ün üstünede kargo vermiyorum ozgur@cdpazari.com msn adresi bence konusun ben ordan alıyorum çeşit çok cd dvd zarı poşeti ne isterseniz ben daha yamuklarını görmedim ama philips dvd rw kullanan arkadaşlar varsa benden tavsiye princo kullanmasın ben kullandım berbat oldu
  • dvd ler yazıcıoğlu civarında 700 bine satılıyo iomega princo falan verbatimler 1400 civarı ama toplu aldığınızda iomega princo 550 ye veriyolar verbatimlerde 1100 falan oluyo
    quote:

peki en iyi CD marjkası nedir???

en iyi cd markası verbatimdir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.