Şimdi Ara

Bos Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEKLİYORUM HEMEN FORUMDA OLAN HERKEZ ANKETE KATILSIN LÜTFEN BU GÜN SON GÜN
  • Ark Gelin ßen Oynuyorum Server çOK güzel
  • ßende Oynamak İstiyorumda Season 4 ßana Göre ßiraz İleri Kacıyor..
  • ÖLMEDK AYAKTAYIZ.... HADİİİİİİ DOMAİN HABERCİLER DENEMEYE DEGER Bİ SERVERİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBEMİR -- 7 Temmuz 2009; 2:13:56 >
  • domain haber kardeş donanım haber
  • [font="Times New Roman"]Season 4 ServerLarda kasmıyorum,kassaydım geLip bir havanızı teneffüs ederdim.
  • Domain Haberciler mi? Donanım Haber diyemiyorsan bare DH de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FBEMİR

Anatolia-muonline Anket KATILIM İÇiNTIKLASİTEMİZDEKİ ANKETE LÜTFEN KATILIN OYNAMICAKSAN BİLE KATIL... HEPİNİZİ ANKETE BEKLİYORUMMMM.... KATILAN HERKEZ KONUYA kATLDIGI daHİL BİLGİ VERİRSE SEVİNRİM......

Exp: 500x
    Drop : %60
    BB : Kapalı
    Mobs HP : %100
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 10.000.000 Zen
    Grand Reset : Açık
    Event : Günde 3 Defa Yapılır
    Stat Point : 500
    Kasa Temizleme : Mevcut
    Skill Temizleme : Mevcut
    Zen Party Bug : Kapalı
    Potion Bug : Kapalı
    Shadow Bug : Kapalı
    Max Stats : 32767

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::LVL Başı Point:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : 7
    Summoner : 5

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %90
    Soul + luck : %80
    Life : %80

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : %50 || + luck : %90
    +11 : %45 || + luck : %80
    +12 : %40 || + luck : %75
    +13 : %35 || + luck : %70

...:::Event:::..

Blood Castle : Her 2 Saat
    Devil Square : Her 3 Saat
    Illusion Temple : Her 4 Saat
    Chaos Castle : Her Saat
    Castle Siege : Her Hafta
    Nightmare Event : Her 4 Saat
    Cry Wolf Event : Her 5 Saat
    Happy Hour : Her 6 Saat

...:::Admin & GM:::..

Admin : By-Ayberk

Game Master : By-SkandalF

İletişim :leatorus_213@hotmail.com & Donanimhaber.com adresin bizlere mail yolu ile isteklerinizi ilete bilirsiniz.

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :Mevcut Degil Eklenecektir...

Patch :http://uploaded.to/file/un0uqm

arkadasımız burda event gunde 3 defa yapılır demis serverini one cikarmak amacıyla serverde 2 haftadan beri event deden birsey yoktur!. Serverde skandalf die gm var arkadaslarina yardım edior set verior!.. oyuna 1-2 haftadırlı Gm ve admin girmior neredeyseee serverde dayanısma denen hicbirsey yoktur guildler birbirine dusman nasıl sevrer ise millet kesior ! bise yok biz kestikmi Skandalf tarafından Pk oldugumuz icin banlanıoruz!.. BeRBAT BİR SERVER HERKESE İİ FORUMLAR!..Baslamanızı tavsiye etmem Baslayan arkadaslarda Pisman OLACAKTIR!..

• BİZ DURDUK YERE KİMSEYİ BANLAMAYIZ ARKDASLAR BİZDE LAN KURALLAR BELLİDİR....EVENT YAPILIYOR YAPILMIYOR DA DEGİL GM VEYA ADMİN GÜNDE EN AZ BİR SEFER GİRİYOR SEN KENDİ ACINDAN BAKTIGIN İÇİN SERVERİ KÖtÜLEMENE GEREK YOK ACIKCASI BAN YEDİYSENDE SSCAN İSTEMİYRSAN ASKA Bİ SERVERE GECCEN BU KADAR BASTİ TAMM SERVERDE HER HANGİ Bİ YARDIM SÖZ KONUSU DEGİLDİR HERKEZ İSTEdigİ KŞİNİ İTEMLERİNE BAKA BİLİR AYRICA DONATE İTEMLER UCUZ OLDGUN DA N ALAN ARDASLARIMIZ VAR ONLARINDA SETLREİ BELLİ ZATEN.... hadİ İYİ günLEr.... SERVER ONLİNE VE DEVM ETMEKTEDİR ARKDARLAR...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.