arkadaşlar internet explorerın özelllikler kısmında boş kullan kısmı var malum. orada bi sitenin adresi var ve her explorerı açışımda o geliyor yani boş kullanamıyorum! trojan falan mı bu. kurtuluş yolu nedir?
ad aware programını kur.update et.sonra sistemi tarattır.sorun cozulecektir buyuk ihtimalle
quote:
Orjinalden alıntı: simonee
ad aware programını kur.update et.sonra sistemi tarattır.sorun cozulecektir buyuk ihtimalle
Ad aware ile olmazsa vereceğim programı update edip ,güvenli kipte tarama yap.Bu işler için birebir.İndirmek için TIKLA
Ad-aware bu tür sorunlarda %90 çözüm olmuştur.
Virüs için ayrı Spy için ayrı Add için ayrı program kurma dostum patlat NOD32'yi dertsiz tasasız mutlu mesut kullan bilgisayarını... Senin sorunun bariz ir Adware girmiş olması hemen çaresine bakmazsan başına iş açması olasılığı da var.Kolay gelsin.
arkadaslarin onerdigi sekilde troy,spyware v.b.kurtulursun ama buyuk bir ihtimal ana sayfan degismiyecektir. bunun icin:baslat>calistir>regedit>hkey_current_user>software>microsoft>internet explorer>main burada stat page ikili degeri bul sag tikla ikili degeri degistir.istedin adresi buraya yazabilirsin.bos kullanmak istersen about:blank seklinde yazman yeterli.kolay gelsin
Bunu Bir kenara not edeyim..
İlerde işime lazım olabilir..
Sağolasın dostumm...
quote:
Orjinalden alıntı: 72eyasar
arkadaslarin onerdigi sekilde troy,spyware v.b.kurtulursun ama buyuk bir ihtimal ana sayfan degismiyecektir. bunun icin:baslat>calistir>regedit>hkey_current_user>software>microsoft>internet explorer>main burada stat page ikili degeri bul sag tikla ikili degeri degistir.istedin adresi buraya yazabilirsin.bos kullanmak istersen about:blank seklinde yazman yeterli.kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: 72eyasar
Bunu bende not aldım.Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme